Cristiano Ronaldo a spart telefonul unui copil autist, după un meci pierdut de Manchester United – video

Cristiano Ronaldo nu a putut să-şi stăpânească nervii după înfrângerea echipei sale, Manchester United, iar la ieșirea de pe teren a spart telefonul unui fan Everton, un copil care suferea de autism. Portughezul și-a cerut scuze pentru gestul său, însă poliția a decis să deschidă o anchetă.

Manchester United a fost învinsă de Everton, în deplasare, cu scorul de 1-0, în etapa a 32-a a Premier League.

La finalul meciului, pe drumul spre vestiare, Ronaldo, care se mergea cu dificultate din cauza unei accidentări la piciorul drept, a lovit violent telefonul unui fan al lui Everton, acesta zdrobindu-se de pământ.

La câteva ore după meciul disputat pe Goodison Park, Ronaldo a cerut iertare pentru gestul său şi l-a invitat pe puștiul bruftuluit, fan Everton, la un meci de acasă al echipei Manchester United.

”Nu este niciodată uşor să faci faţă emoţiilor în momentele dificile, cum ar fi cel în care ne aflăm. Cu toate acestea, trebuie să fim întotdeauna respectuoşi, răbdători şi să dăm un exemplu tuturor tinerilor care iubesc jocul frumos.

Aş dori să îmi cer scuze pentru izbucnirea mea şi, dacă este posibil, aş vrea să s-l invit pe suporterul respectiv să urmărească un meci pe Old Trafford, în semn de fair-play şi sportivitate”, a scris Ronaldo pe Instagram.

Poliția locală s-a sesizat după gestul fotbalistului și a deschis o anchetă în acest caz.

”Poliţia Merseyside poate confirma că investighează un incident de la meciul Everton – Manchester United de pe Goodison Park, care a implicat un jucător la ieşirea de pe teren şi va discuta cu toate părţile implicate”, au transmis autoritățile.

Mama copilului: ”Fiul meu e autist, era la primul lui meci”

Incidentul a devenit viral după ce mama copilului agresat, Sarah Kelly, tulburată în urma incidentului a spus că băiatul ei a fost ”agresat” de un fotbalist.

Femeia a povestit că fiul ei și-a coborât telefonul în momentul în care Ronaldo s-a aplecat s-și coboare jambiera de pe piciorul care sângera, însă tânărul nu i-a adresat niciun cuvânt. Imediat după, ”cu un temperament teribil”, l-a lovit peste mână, distrugându-i telefonul și i-a lăsat chiar și o vânătaie, spune Kelly.

”Pur și simplu nu pot să cred că vorbesc despre asta. Am început să plâng, eram zdruncinată, Jacob era complet șocat, este autist și are și dispraxie, așa că nu a înțeles cu adevărat ceea ce se întâmpla până când a venit acasă”, a scris femeia, într-o postare pe rețelele de socializare.