Cristina Demetrescu: horoscopul începutului de noiembrie. Se schimbă destinul zodiilor

Celebrul astrolog Cristina Demetrescu a făcut previziuni importante pentru zodii la începutul lunii noiembrie. Apar fenomene astrologice care schimbă destinul zodiilor, anunță astrologul. Află care sunt veștile pentru tine, în funcție de zodia în care te-ai născut.

Previziunile astrologice ale începutului de noiembrie 2022

Cristina Demetrescu a realizat horoscopul primelor două săptămâni din noiembrie și a făcut dezvăluiri importante pentru zodii. Astfel, potrivit spuselor sale, urmează cele două săptămâni în care va culmina o eclipsă totală de Lună în zodia Taurului, care aduce foarte mult imprevizibil.

Astrologul spune că ne vom confrunta cu o altă repoziționare a energiilor și va trebui să ne bazăm pe fler ca să aflăm direcția corectă pentru noi.

Taurul are legătură cu banii, oamenii trebuie să se repoziționeze și să ne adaptăm la schimbări, pentru că degeaba ne revoltăm. Universul mai răstoarnă lucrurile. Ne confruntăm cu o altă repoziționare a energiilor. Avem un Marte retrograd în zodia Gemeni. Este o planetă a acțiunii, nu foarte puternică, dar este enervant ce face ea acolo. Dezinformează, ne bagă în tot felul de ezitări, a dezvăluit Cristina Demetrescu.

Pentru zodia Berbec se anunță proiecte noi, în secret, pentru care nativii vor face împrumuturi. Perioada următoare este foarte riscantă din punct de vedere financiar.

Taurii sunt considerați vedetele acestei perioade, spune astrologul. Nativii care participă la un concurs au toate șansele să îl câștige.

Pentru Gemeni, eclipsa se așază pe cea mai dificilă casă, cea a bolilor sau a dușmanilor.

Racii trăiesc sentimente și dorințe noi pe care nu le controlează foarte bine și nu prea se pot concentra la muncă.

Pentru nativii zodiei Leu apar oportunități profesionale deosebite, pe care riscă să le piardă dacă lasă părerile celorlalți să-i tragă în jos.

Nativii zodiei Fecioară trec prin anumite schimbări care ar putea fi copleșitoare.

Horoscop noiembrie zodia Balanță

Acești nativi trebuie să renunțe la anumite lucruri. Este important să știe că dacă pierd pe o parte, pot câștiga pe alta.

Eclipsa afectează Scorpionii în ceea ce privește viața amoroasă, relația cu partenerii. Persoanele iubite ar putea veni cu planuri de schimbare foarte bune.

Nativii zodiei Săgetător sunt setați pe muncă. În altă ordine de idei, au nevoie să facă investigații medicale pentru a descoperi sursa unor dureri.

Pentru Capricorni se anunță o perioadă interesantă din punct de vedere sentimental. Apar iubiri noi.

Astrologul spune că Vărsătorii trebuie să se întoarcă la un anumit fundament al unor castele de nisip pe care le-au clădit urmându-și anumite idealuri.

Nativii zodiei Pești vor rezolva anumite probleme, își vor spune punctul de vedere și nu se vor mai sacrifica pentru fericirea altora.