Cristina Ich văzută de mână cu un alt bărbat, în Capitală. Influencerița s-a despărțit de Alex Pițurcă?! – FOTO

Cristina Ich vrea să-i plătească lui Piți Jr. cu aceeași monedă? Ich se ține de mână cu un alt bărbat! Asta după ce îl strânge puternic la pieptul! Cristina Ich și Alex Pițurcă trăiesc o poveste de dragoste cu năbădăi, iar pe marginea acestui subiect s-a discutat intens.

La fel cum s-a discutat și despre infidelitățile lui Piți Jr., precum și despre toate momentele în care Ich l-a iertat și și-au văzut în continuare de familia pe care o au.

ICH de mână cu un alt bărbat!

Serile trecute, „Prințesa Instagramului” a fost surprinsă în zona de Nord a Capitalei, după ce a făcut o mică sesiune de shopping. Cu mâinile încărcate de cumpărături, Ich merge grăbită spre autoturism, însă, la un moment dat, se întâlnește cu un bărbat misterios.

Bucuria revederii se citește pe chipul ei, astfel că șatena îl îmbrățișează cu foc și stau așa preț de câteva minute. Apoi decid să facă câțiva pași. Dar nu oricum, ci de mână!

Ca două persoane îndrăgostite, așa păreau a fi Ich și bărbatul misterios. Și-au zâmbit reciproc, au vorbit, însă n-au zăbovit prea mult timp împreună, căci, la un moment dat, individul s-a „evaporat”. Să fie doar un prieten al partenerei lui Alex Pițurcă? Sau este mai mult?

Cert este că, mulțumită de întâlnirea avută, șatena s-a îndreptat către o parcare, acolo unde o aștepta șoferul, iar apoi a plecat cu zâmbetul pe buze spre casă, potrivit cancan.ro.

Cum s-au cunoscut Piți jr. și Christina Ich

Acum ceva timp, Christina Ich, influencerița cu aproape 1 milion de urmăritori pe Instagramul său, a vorbit despre relația cu Piți. Christina Ich a povestit cum s-au cunoscut cei doi, dar și cum l-a anunțat pe iubitul său că este însărcinată.

„Ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin. M-am îndrăgostit pe loc de el. A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată. A fost dragoste la prima vedere. Și copilul tot așa l-am făcut, dintr-o dragoste nebunească.

După trei luni l-am anunțat pe WhatsApp că sunt însărcinată. L-a bușit râsul. M-a enervat enorm reacția lui. E haos între noi. Ne certăm din orice. El e Scorpion din ăla, al dracului, uită foarte greu. Mi-a plăcut că era frumos, înalt. Eu vreau să cred că am ales bine. E diferență de 7 ani între noi”, spunea influencerița într-un interviu, acum ceva timp.

Cristina Ich nu-și dorește să se căsătorească cu Alex Pițurcă

În urmă cu ceva timp, Cristina Ich dezvăluia motivul pentru care nu-și dorește să se căsătorească cu tatăl copilului ei. Potrivit influenceriței, atât de ea, cât și de el ideea de căsătorie este înțeleasă precum îngrădirea libertății.

„Momentan nu ne dorim să ne căsătorim și eu n-am considerat niciodată că trebuie să iau numele bărbatului. Adică eu o să rămân întotdeauna Cristina Ich, chiar și dacă m-aș căsători cu Alex.

Nu mi-am dorit niciodată. Îl iubesc extraordinar de mult, e tatăl copilului meu. Eu niciodată nu m-am visat mireasă, n-am dorința asta arzătoare să mă văd mireasă.

Îmi îngrădește libertatea, nu știu de ce. Noi locuim împreună, automat e ca o căsnicie, dar actul parcă îmi îngrădește libertatea. Și pentru mine și pentru el”, a spus Cristina Ich în podcast-ul lui Cătălin Măruță.