Cristina Șișcanu a luat o decizie radicală și a făcut totul public

Cristina Șișcanu le-a povestit fanilor de pe Instagram că a luat o decizie importantă, care va fi spre binele ei.

Cristina Șișcanu este apreciată și îndrăgită de mulți români, iar în ultima perioadă, vedeta și-a îndreptat atenția asupra rețelelor de socializare, acolo unde a reușit să adune o comunitate generoasă de fani. Soția lui Mădălin Ionescu păstrează mereu legătura cu admiratorii săi, prin intermediul rețelelor de socializare, în special pe Instagram, acolo unde împărtășește cu urmăritorii ei atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute.

Așa s-a întâmplat și recent, căci Cristina Șișcanu le-a povestit internauților că a luat o decizie, care va fi spre binele ei. Mai precis, să renunțe câteva ore la telefonul mobil, pentru că a ajuns la concluzia că a început să petreacă foarte mult timp pe acesta, fiind conștientă de faptul că nu este în regulă.

Vedeta susține că folosește foarte mult telefonul mobil pentru că activitatea sa profesională se desfășoară, în mod special, cu ajutorul acestuia.

„Am luat o hotărâre, sper să mă pot ține de ceea ce îmi propun. Vreau ca mâine să-mi închid telefonul pentru câteva ore. Să-l ascund, nu știu, să i-l dau lui Mădălin să mi-l ascundă, să nu mă mai ating de el câteva ore, vreau să încep să fac lucrul ăsta, pentru că este absolut îngrozitor, deci mi-am dat seama, mai ales în ultima lună și ceva, este ceva groaznic, mi-am dat seama că stau pe telefon mereu.

Doar când conduc și când dorm nu stau pe telefon, este ceva incredibil la ce s-a ajuns pentru că toate activitățile mele profesionale se desfășoară pe telefon. Job-ul din televiziune are mare legătură cu telefonul, discut cu mulți oameni, colegi, colaboratori și așa mai departe, discuții multe pe WhatsApp. Deci, vă spun sincer, simt că îmi ia creierul foc și vreau să vă spun că pe telefon editez materiale, scriu texte, aplicația pentru contabilitate pentru facturi, mail-uri, conversații pe WhatsApp, este absolut îngrozitor. Nu prea mai vorbesc așa pe telefon, cu voce, ci mai mult în scris, nu știu dacă e un lucru mai bun sau nu.(…) Ce vreau să vă spun este că astăzi nu pot să mă lipsesc de telefon că am treabă, dar mâine…”, a spus Cristina Șișcanu, pe Instagram.

Pe ce petrecere cel mai mult timp Cristina Șișcanu, atunci când stă pe telefon

Pentru că este foarte activă pe rețelele de socializare și păstrează mereu legătura cu fanii ei pe Instagram, mulți admiratori au crezut că, cel mai probabil, Cristina Șișcanu își consumă cel mai mult timp pe comunicarea cu urmăritorii săi, însă vedeta a explicat că nu e așa.

În acest sens, soția lui Mădălin Ionescu le-a explicat urmăritorilor ei ca timpul pe telefon îl pierde pe WhatsApp, acolo unde poartă numeroase conversații cu diferite persoane, în scop profesional.

„Voiam să mă spun că această comunicare a mea cu voi pe Instagram, prin intermediul story-urilor, prin intermediul postărilor nu reprezintă neapărat cea mai mare parte din statul meu pe telefon. Statul meu pe telefon se consumă în mod special pe discuțiile pe WhatsApp în ultima lună. Știți ședințele acelea lungi, sunt convinsă că mulți dintre voi ați avut parte de așa ceva de-a lungul timpului, indiferent de ce job ați fi avut, și fără rezultat într-un final. Timp pierdut, energie, și de obicei se întâmplă lucrul ăsta când oamenii sunt prost pregătiți, când nu-și asumă decizii, cei când trebuie să coordoneze nu au aceste abilități de a coordona și așa mai departe. În momentul în care sunt niște oameni buni specialiști în domeniile lor și au clar în cap niște idei pe care vor să le ducă până la capăt își trasează niște puncte rapid, concret și comunicarea este mai ușoară.”, a completat Cristina Șișcanu.