La o zi după ce a ridicat-o în slăvi, CTP e nemilos cu Halep: „Greu de privit”

Entuziasmat, Cristian Tudor Popescu a avut cuvinte mari la adresa Simonei Halep după calificarea în semifinalele Wimbledon, dar, la fel ca orice român, a fost dezamăgit de prestația acesteia în partida pierdută în fața Elenei Rybakina.

„Nu înțeleg cum a putut să se topească această încredere. Problema este că nu a jucat așa cum ar fi putut să joace”, a spus CTP la Pro Tv.

Pe facebook, Cristian Tudor Popescu a comentat:

„După ce le-a hipnotizat pe Badosa și Anisimova, făcându-le să se bată singure, ce să spun acum decât că Simona s-a autohipnotizat în fața Rybakinei!

A servit cu o frică și nesiguranță greu de privit – cu 9 duble greșeli și procentaje jalnice pe primul și al doilea, n-ai cum să câștigi, mai ales când de dincolo vin serviciile dureros de tari și precise ale ruso-kazahei.

La jocul din câmp, Simona a fost egala Rybakinei, chiar cu câteva mingi extraordinare în plus. Probabil că avea șanse mai mari dacă servea Rybakina în toate game-urile!…

Asta e.

Să spunem totuși că Simona a revenit cu acest Wimbledon în tenisul de vârf, după o lungă absență, și să-i dorim să nu mai plece de acolo!”, a scris CTP, pe pagina sa de Facebook.