CTP: ”Mulți români își vor da obștescul sfârșit de Covid. Va crește inteligența pe cap de locuitor în România”

0

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu ține neapărat să demonstreze că totul îi pute, într-o descriere plastică, pe scurt, a situației din România.

”Marea majoritate a celor ce își vor da obștescul sfârșit gâtuiți de virus sunt dintre cei care au refuzat să se vaccineze”, scrie CTP pe Facebook,

El consideră că Guvernul PNL-USRPlus nu a pregătit România de valul patru afirmând că nu sunt ” nici măcar locuri suplimentare la morgă”.

”Ne așteaptă o toamnă și o iarnă crunte. Mulți români vor muri de Covid, pentru că, astă-vară, guvernul PNL-USRPlus, ocupat să se aleagă, n-a pregătit pentru valul 4 nici măcar locuri suplimentare la morgă”, a afirmat Cristian Tudor Popescu.

De asemenea, analistul a menționat că marea majoritate a oamenilor care vor muri de Covid-19 vor fi din rândul celor nevaccinați.

”Marea majoritate a celor ce își vor da obștescul sfârșit gâtuiți de virus sunt dintre cei care au refuzat să se vaccineze.

E sinistru, dar, astfel, se va înregistra și un parametru pozitiv până la primăvară: creșterea cantității de inteligență pe cap de locuitor în România”, mai scrie gazetarul.

Spune ce crezi