Cu ce vine nou primavara pentru fiecare zodie. Mihai Voropchievici: Horoscopul Primaverii 2019

Maestrul Mihai Voropchievici a prezentat la Antena 3, horoscopul pentru primavara 2019.

HOROSCOP Berbec :Primavara de neuitat pentru Berbeci. Doresc sa faca lucruri mari, incercari pe plan profesional. Li se ofera posibilitatea de a evolua. Isi pun la incercare abilitatile. Este o perioada cu munca asidua si oportunitati.
Trebuie sa aleaga cea mai buna optiune, care sa le aduca foloase financiare. Vor oficializa o relatie.

HOROSCOP Taur :pentru a fi bine tot anul 2019 trebuie ca dragosta sa primeze. Starea de bine, bogatia, locul de munca, sanatate, tot ceea ce intregeste un tot unitar pentru Taur, este afecitvitatea si dragostea. Incercati sa va stabiliti niste limite. Este o primavara cu incarcatura karmica. Vor primi beneficii timp de 7 ani. Va tinde sa devina imprudent intr-o relatie mai veche. Nu puneti incapatanarea pe primul plan. An prolific pentru a face copii. Vor putea deschide o afacere.

HOROSCOP Gemeni : Trebuie sa acorde timp pentru ei. O primavara agitata. Li se ofera ceva care le place cel mai mult: dragoste, cu parteneri din strainatate. Vor calatori mult si se maturizeaza. Vor avea o activitate care vor aduce bani rapid. Se ivesc posibilitati de a schimba locul de munca. Nu faceti lucruri pe impuls. Dragostea este manifestata prin dorinta de libertate. Controlati-va starile agitate. Apar niste cumpene acasa, in ceea ce priveste sanatatea. Lucruri dure la locul de munca. Eliminati stresul din viata voastra. Atentionare incepand din aprilie.

HOROSCOP Rac : Va fi vedeta in primavara 2019. Propulsare sociala, relatii, ajutor de la oameni influenti cu multa dare de mana. Ii ridica. Pot face achizitii noi. Vor fi bine platiti. Casatorie, dragoste, copii, toate vor fi la cote maxime. Racii care s-au saturat de starile oferite de parteneri, vor divorta. Necazuri s-ar putea ivi din aprilie, pentru racii nedecisi. Vor lua cateva kilograme in plus. Atentie! Pot aparea probleme pe latura parentala. Trebuie sa isi ajute parintii.

HOROSCOP Leu : Poti schimba domiciliul, tara, profilul, munca, pentru alt partener. Este un anotimp bun, sau mai putin bun pentru castig financiar. Leii se pot indragosti de un coleg de la locul de munca.

Creste valoric si isi cer drepturile. Martie: nu trebuie sa accepti influentia altora. Daca ti se cere interventia chirurgicala nu o face in aceasta luna. Nu lua cu imprumut, nu semna contracte.
Tot ce construiesti in aceasta primavara e ceva cu care nici cu gandul nu ai visat. Va avea impact 30 de ani, mai ales pentru nativii tineri.

HOROSCOP Fecioara – sanatatea se imbunatateste inveti sa te adaptezi si in dragoste. Intri pe trendul: continuare de la ce ai inceput in 2018. E un an de preocupare pentru aspectul fizic. Trebuie sa fii selectiv, asa succesul e sigur.

HOROSCOP Balanta : Te axezi pe cariera si pe ambitiile tale. Munca serioasa va aduce succese garantate. Prioritatile tale sunt transformarea personala, viata sentimentala. Va fi un anotimp prosper pentru balante. Comunicarea va aduce bani.

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !