8.6 C
București
vineri, 16 aprilie 2021

Cu cine se iubește acum Mariana Moculescu. Aceasta s-a stabilit de câțiva ani în Italia

Nu mai este de mult un secret cu cine se iubește acum Mariana Moculescu, după ce s-a stabilit de câțiva ani în Toscana – Italia. Aceasta a divorțat în urmă cu 20 de ani de compozitorul Horia Moculescu. După ce de-a lungul timpului numele ei a fost implicat în mai multe scandaluri, acum ea pare să-și fi găsit sufletul pereche.

Altă dată o prezență constantă la emisiuni televizate și în mass-media, în ultima vreme Mariana Moculescu pare să fi intrat într-un con de umbră. Este plecată de mai mulți ani din țară, iar în ultima vreme pare să fi prins rădăcini pe meleagurile italiene. Ba chiar se laudă că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un milionar din Peninsulă.

Cu cine se iubește acum Mariana Moculescu
Fosta soție a lui Horia Moculescu s-a stabilit de câțiva ani în Italia și trăiește cu un bărbat însurat. De curând, Mariana Moculescu a povestit cum este viața ei după divorțul de Horia Moculescu. Artista este stabilită, de câțiva ani, în Toscana, Italia. Acolo trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Massimiliano, italianul care i-a readus zâmbetul pe buze și despre care este convinsă că este bărbatul vieții sale.

Există, totuși, un mic impediment. Iubitul Marianei Moculescu este încă însurat. Cu toate acestea, femeia spune că italianul va divorța de actuala lui soție și, astfel, își vor petrece restul vieții împreună, așa cum își doresc amândoi.

Am rezidență italiană la adresa casei lui Massimiliano și după ce va divorța anul acesta vom mai vedea ce idei ne mai vin”, a mărturisit vedeta.

Mariana și Massimiliano au fost amendați de carabinieri
Mariana Moculescu și partenerul ei de viață au trecut prin multe momente haioase și dificile deopotrivă. Fosta soție a compozitorului Horia Moculescu a mărturisit că, recent, au fost amendați pe durata măsurilor de restricție din Italia.

În această perioadă de carantină, eu și Massimiliano am fost opriți de carabinieri și amendați cu 387 de euro amendă pentru fiecare dintre noi. Nu am avut un motiv plauzibil legal de a ne plimba puțin cu mașina. În carantină, m-am plictisit foarte mult și de aceea am încercat să alung monotonia cerând sfaturi prietenilor. Drept urmare, am făcut gimnastică zilnic, m-am bronzat pe balcon, am ascultat muzică și am ascultat sfaturile psihologilor pentru această perioadă, am gătit românește, am stat uneori în brațele lui Massimiliano, vizionând știri și filme”, a declarat Mariana Moculescu.

De ce a divorțat Mariana de Horia Moculescu
Acum 20 ani, ziarele de scandal vuiau despre divorțul scandalos al noului mileniu. Mariana și Horia Moculescu au trăit o frumoasă poveste de iubire timp de mai bine de două decenii. Însă în 2000 au hotărât să își separe drumurile și au ajuns în fața instanței judecătorești. Relația lor furtunoasă a fost pe buzele tuturor curioșilor, din cauza faptului că s-au războit ani de zile prin tribunale. Cei doi foști soți au, împreună, o fiică de 30 de ani.

Însă anii au trecut și fosta soție a lui Horia Moculescu pare să-și fi regăsit fericirea, dacă ne gândim cu cine se iubește acum Mariana Moculescu.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate