9 C
București
duminică, 18 aprilie 2021

Cu cine se iubește Roxana Blenche de la „Chefi la Cuțite”! Concurenta, ipostaze romantice alături de partenerul ei! / FOTO

Roxana Blenche este una dintre cele mai îndrăgite concurente de la „Chefi la Cuțite”! De când a intrat în competiție, admiratorii ei o pot vedea în fiecare episod, impresionându-i pe toți cu talentul ei culinar. Deși are o mulțime de susținători, puțini știu însă cu cine se iubește tânăra. Iată cine este partenerul ei de viață!

Și acest sezon „Chefi la cuțite” este prin de surprize, așa cum emisiunea i-a obișnuit de-a lungul timpului pe telespectatori. Show-ul culinar a adus împreună niște concurenți de senzație ce-i surprind pe cei trei maeștri, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, cu fiecare nou preparat.

Cine este iubitul Roxanei Blenche

Cu toate că mulți îi pot admira acum în cadrul emisiunii, puțini știu cum arată concurenții în viața privată, departe de lumina reflectoarelor. Ei bine, noi vă informăm că mulți dintre aceștia au deja iubiți sau chiar sunt căsătoriți.

Una dintre norocoase este și Roxana Blenche. Pe lângă faptul că este o femeie extrem de frumoasă și talentată, tânăra în vârstă de 27 de ani o duce bine și pe plan amoros, nu doar pe cel profesional.

Concurenta de la „Chefi la Cuțite” trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cătălin

Roxana Blenche trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Cătălin. Bărbatul o susține în tot ceea ce face, drept urmare a și încurajat-o să participe la emisiune, potrivit a1.ro.

Despre concurenta de la „Chefi la Cuțite” vă mai spunem că a pășit cu mult curaj în cadrul show-ului culinar, declarând deja că este pregătită să câștige competiția. Roxana Blenche a făcut inițial parte din echipa „Carourilor”, cea a lui Cătălin Scărlătescu, dar ulterior, aceasta a ajuns în echipa „Bulinelor”, cea condusă de Florin Dumitrescu, printr-o amuletă.

Întorcându-ne la partea sentimentală, vă spunem că pe Cătălin, iubitul Roxanei Blenche, îl puteți vedea în GALERIA FOTO, într-o imagine realizată alături de concurentă. Se vede clar că dragostea plutește în aer pentru cei doi, aceștia fiind nedezlipiți, la propriu.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate