12.3 C
București
sâmbătă, 8 mai 2021

Cu se ocupă, de fapt, Iulia Vântur, în India. Detalii din relația cu Salman Khan

Chiar dacă trăiește de mai bine de șapte ani în Asia, puțină lume știe cu ce se ocupa, de fapt, Iulia Vântur, în India. Recent, frumoasa blondină avea să facă în emisiunea La Măruță dezvăluiri despre relația cu Salman Khan. Se pare că în ultimă perioadă cei doi și-au reluat activitatea profesională, după luni bune în care au stat izolați din cauza măsurilor impuse de autoritățile indiene.

De mai bine de șapte ani, Iulia Vântur trăiește în India alaturi de partenerul ei, starul indian Salman Khan. Chiar și așa, în ultimile luni, cei doi au fost nevoiți să sea separat din cauza măsurilor impuse de autorități.

Pentru Iulia Albu, dar și pentru Salman Khan cariera este atât de importantă încât se conformează cu ideea că de multe ori nu se pot vedea zile întregi din cauza fimărilor sau a proiectelor din care fac parte.

După multe luni în care nu prea au avut activitate profesională, cei doi s-au întors la muncă și sunt foarte fericiți. Această situație are totodată și dezavantaje și asta pentru că Iulia și Salman vor sta departe unul de celălalt din cauza faptului că filmează în locuri diferite.

„Suntem în studio, filmăm. Avem o mică pauză până reașază camera. (…) Este un film cu un mesaj foarte puternic împotriva discriminării de orice fel. Personajul pe care îl interpretez eu este o descendentă a familiei regale. Sunt o mică prințesă așa, care militează pentru drepturile omului, împotriva discriminării. Este un rol foarte frumos. (…) Am făcut filmări în Londra, mai aveam o săptămână de filmat acolo, dar a venit pandemia peste noi. Acum am reluat, slavă Domnului, filmările și vom termina în curând”, a declarat Iulia Vântur, în emisiunea La Măruță.

Întrebată de Cătălin ce face Salman, Iulia a răspuns: „Foarte bine, muncește. Filmează”.

„E greu în perioada asta, stați separat”, a completat moderatorul, la care actrița a răspuns: „Măruță, au fost 9 luni de zile de pandemie. La muncă cu noi acum”.

Ce zice Iulia Vântur despre căsătorie
După ani de zile de relație, frumoasa noastră este tot mai des întrebată când va avea loc nunta dintre ea și actor. Totuși, Iulia dezvăluie că această etapă a relației nu este o prioritate pentru ea. De asemenea, experiențele pe care mulți dintre prietenii săi le-au avut după căsătorie, au determinat-o să nu mai aibă încredere în acest act.

”Am fost educată în spiritul acela: ne căsătorim, facem copil, există o ordine, o rigoare în toate lucrurile astea, dar odată ce am descoperit lumea, o cultură diferită, m-am descoperit pe mine mai mult. Acum, sincer, nu știu dacă îmi mai doresc atât de mult să mă căsătoresc”, a declarat vedeta, pentru Antena Stars.

”În privința căsătoriei nu mai sunt atât de sigură că este ceea ce îmi doresc, pentru că sincer, uitându-mă în jurul meu, nu știu dacă asta este într-adevăr varianta câștigătoare pentru doi oameni care se iubesc. Simt că te încorsetează mai mult și te limitează mai mult. Se întâmplă ceva. Întreb și oamenii care se căsătoresc, ce se întâmplă, de fapt. Se schimbă după ce se căsătoresc.(…) Nu mi se mai pare atât de atractiv, sinceră să fiu”, a explicat blondina.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate