23 C
București
miercuri, 16 iunie 2021

Culisele statului paralel | Cum a rămas România fără moștenirea Gojdu de 1 miliard de euro, servită Ungariei de „artizanii” Tăriceanu și Mihai-Răzvan Ungureanu

Culisele statului paralel | Cum a rămas România fără moștenirea Gojdu de 1 miliard de euro, servită Ungariei de „artizanii” Tăriceanu și Mihai-Răzvan Ungureanu 1
România vândută la bucată – „Tezaurul Gojdu”. Cum a fost servită pe tavă Ungariei Moștenirea lui Emanoil Gojdu, de un miliard de euro. Cum au cedat artizanii afacerii Gojdu Călin Popescu Tăriceanu și Mihai-Răzvan Ungureanu moștenirea românească maghiarilor. Toate detaliile, dezvăluite într-o ediție specială „Culisele statului paralel”, cu Anca Alexandrescu.

„România europeană este în pericol… Drumul european al României depinde de votul din 16 noiembrie”, îndemna la vot, în limba maghiară, Mihai-Răzvan Ungureanu în campania electorală pentru prezidențialele din noiembrie 2014, ca reprezentant al Alianței Creștin-Liberale (ACL). 

Și Călin Popescu Tăriceanu a rostit un scurt discurs în limba maghiară, în februarie 2019, la Congresul UDMR.

Mihai Răzvan Ungureanu, ministru de externe… al României…. Călin Popescu Tăriceanu, premierul României. Împreună, în 2005, au oferit un plocon regal Ungariei: moștenirea statului român lăsată de Emanoil Godju.

Un act de trădare națională, au strigat românii.

Emanoil Godju, om politic și avocat de succes, cu studii la Budapesta, Bratislava și Viena, a strâns o imensă avere din care a împărțit cu frații săi de neam până la ultima sa suflare.

 » Citeste mai mult pe realitateadeprahova.net

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate