Culiță, mesaj sfâșietor la un an de la moartea lui Ion Șmecheru’. Toată familia Sterp este încă afectată

S-a împlinit un an de când Ion Șmecheru’ a decedat. Tânărul de 34 de ani, căruia familia Sterp i-a construit o casă, s-a stins subit anul trecut, pe 1 decembrie, după ce a pierdut lupta cu dependența de alcool.

Acesta nu a fost uitat, însă, de Culiță și frații lui. Artistul a publicat recent, pe rețelele de socializare, un mesaj emoționant în amintirea bărbatului.

Culiță Sterp și familia lui sunt încă afectați de moartea lui Ion Șmecheru’
Moartea lui Ion Șmecheru’ i-a întristat pe urmăritorii familiei Sterp. Internauții au făcut cunoștință cu bărbatul în urmă cu mai mulți ani, când Culiță și frații lui au început să îl posteze în vlogurile lor. Carisma și glumele pe care acesta le făcea mereu i-au adus succes, iar oamenii au devenit rapid interesați de soarta ciobanului.
Ion Șmecheru’ nu s-a putut bucura, însă, prea mult de notorietate.

Tânărul de 34 de ani s-a stins fulgerător anul trecut, în preajma sărbătorilor, după ce a pierdut lupta cu dependența de alcool. A apucat, totuși, să își vadă visul cu ochii. Familia Sterp i-a construit o casă în care ar fi putut să ducă o viață liniștită și lipsită de griji, înainte de a muri.

Acum, la un an de la decesul bărbatului, Culiță Sterp mărturisește că el și cei apropiați încă îi simt lipsa lui Ion.

„Astăzi se împlinește un an de când nu mai e printre noi. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească-n pace. Ne e dor de tine, Ioane, și de starea pe care ne-o transmiteai prin glumele tale, când eram în preajma ta…”, a scris Culiță Sterp, pe contul personal de Instagram.

Familia Sterp s-a luptat să-l aducă pe Ion pe drumul cel bun
Culiță și frații lui nu doar că i-au construit o casă lui Ion Șmecheru’, ci au încercat să-l scape și de vicii, cât timp a fost angajatul lor. Culiță mărturisea anul trecut, la scurt timp după ce s-a aflat de decesul tânărului, că l-a sfătuit pe acesta să renunțe la alcool în nenumărate rânduri, dar, din păcate, bărbatul nu a făcut față dependenței.

„Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut să îl aducem pe drumul cel bun, dar e foarte greu când ești dependent. El de o lună de zile era în concediu și a cam băut în fiecare zi, astăzi a intrat în comă alcoolică și din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul!”, povestea Culiță Sterp pe atunci, pe contul personal de Instagram.