Culita Sterp a dat cartile pe fata! Primele declaratii despre impacarea cu fosta sotie, Carmen de la Salciua

713

Carmen de la Salciua si iubitul ei, Cosmin, s-au despartit.

In presa au aparut zvonuri conform carora Culita Sterp si Carmen de la Salciua s-ar fi impacat acum ca ea este din nou singura.

Culita Sterp si Carmen de la Salciua s-ar fi impacat

Intrebat despre relatia pe care o are acum cu fosta lui sotie, Culita Sterp a negat ca intre ei ar fi ceva mai mult decat o prietenie.

„Nu este adevarat. E normal sa vorbim. Suntem prieteni si colegi. Acum, in weekend, avem doua nunti impreuna”, a spus Culita.

Culita a incercat sa isi gaseasca jumatatea in casa ”Puterea dragostei”, dar nu prea a fost cu noroc. Desi a pus ochii pe Simona, care parea ca l-a cucerit, intre ei doi nu a fost nimic mai mult decat un flirt.

Se pare ca acesta nu a putut sa o uite pe fosta sa sotie, Carmen de la Salciua, chiar daca aceasta l-ar fi inselat cu prietenul sau cel mai bun, Cosmin Isaila.

Citeste si: Horia Brenciu a făcut anunțul după cinci ani de căsnicie cu Alice: ” Cred că se va întâmpla la un moment dat”
Horia Brenciu și soția lui, Alice, sunt unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul românesc. Au devenit soț și soție în urmă cu cinci ani și au împreună o fetiță pe nume Mina și un băiețel pe nume Toma, care a fost adoptat de celebrul cuplu. În plus, ea mai are două fete din relațiile anterioare.

Cântărețul și partenera lui de viață nu exclud posibilitatea de a mai adopta un copil, ba chiar își doresc acest lucru, a spus el.

„Personal, eu îmi doresc creșterea familiei. Nu am restricții și cred că și Alice își dorește lucrul acesta. Copiii, după ce nu mai adorm în brațe, lucru care ni s-a întâmplat și cu Mina, și cu Toma, nu mai stau în brațe la noi. Așa ni s-a întâmplat cu Mina, ceea ce ne-a împins să ne mai dorim un copil și l-am luat pe Toma. Dar nu e cazul acum, nu e momentul”, a declarat Horia Brenciu conform Cancan.

”Nu vom adopta pe nimeni în momentul de față, dar, la modul în care e viața noastră, plină de surprize, cred că se va întâmpla la un moment dat. Suntem dispuși, cel puțin eu sunt dispus să fac pasul acesta fără ezitări”, a mai spus el.

loading...
Sursa: tonypoptamas.eu
Loading...

Cmentariile sunt închise