Culiță Sterp a înșelat-o pe Carmen de la Sălciua, pe când erau căsătoriți. Ce mărturisire a făcut o vedetă Kanal D

Recent, s-a aflat despre artistul Culiță Sterp că a înșelat-o pe Carmen de la Sălciua, pe vremea când cei doi erau căsătoriți. Dezvăluirea a făcut-o o fostă concurentă de la emisiunea Puterea Dragostei, care-l acuză pe interpret că s-a folosit de ea. Cu toate acestea, persoana respectivă susține că s-a înțeles bine cu Culiță Sterp, însă nu a fost nimic între ei.

Apar informații din trecutul lui Culiță Sterp, de pe vremea în care era căsătorit cu artista Carmen de la Sălciua. Se pare că interpretul de muzică de petrecere nu ar fi fost tocmai ușă de biserică și chiar ar fi călcat strâmb în relație. Dezvăluirea vine din partea unei foste concurente de la Puterea Dragostei. Așadar, ce s-a întâmplat în urmă cu trei ani între Larisa Judele și Culiță Sterp?

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei îl acuză pe cântărețul de muzică de petrecere că atât el, cât și una din fostele sale partenere, Ella Tina, s-au folosit de ea pentru a apărea și mai mult pe sticlă. Însă despre Larisa s-a scris în repetate rânduri că ar fi avut o relație secretă cu partenerul Danielei Iliescu, cei doi fiind din aceeași zonă, Hațeg.

Și totuși, ex-concurenta de la Puterea Dragostei a recunoscut că s-a înțeles foarte bine cu Culiță, însă susține că nu a existat niciodată nimic între cei doi. Mai mult de atât, chiar Culiță, care fusese în emisiunea de la Kanal D pentru o scurtă perioadă, a convins-o pe Larisa Judele să participe și ea în reality-show-ul matrimonial.

„Am cunoscut familia lui Culiță după ce am întâlnit-o pe Carmen de la Sălciua. Mi-au fost foarte dragi, sunt oameni deschiși și direcți. Am ieșit cu ei la evenimentele lui Culiță și ne-am înțeles foarte bine. În acea perioadă, el nu avea permis și mergeam cu el la București, căci acolo stăteam.

El avea treabă și mă ruga să conduc eu. Relația pe care noi am avut-o a fost una de prietenie. El îmi povestea despre Carmen, despre cuceririle lui, iar eu îi povesteam despre un băiat de care m-am despărțit și sufeream”, a povestit Larisa despre Culiță Sterp, în exclusivitate pentru Fanatik.

Larisa Judele a rămas cu un gust amar după emisiunea Puterea Dragostei

Tânăra s-a decis în cele din urmă să meargă la Puterea Dragostei, încurajată de Culiță, dar acolo și-a dat seama că oamenii sunt capabili să facă orice pentru un minut de glorie. Larisa a lămurit, pe înțelesul tuturor, ce s-a întâmplat între ea, Ella Tina și Culiță și povestește că îi pare rău că fosta soție a interpretului de muzică de petrecere, Carmen de la Sălciua, e supărată pe ea.

„Perioada în casa Puterea Dragostei nu a fost prea lungă, pentru că era nevoie de multă strategie și mult stres, iar pe mine m-a încărcat enorm de mult”, își amintește Larisa.

Larisa a părăsit destul de repede emisiunea de la Kanal D, unde nu a reușit să își cunoască marea dragoste, așa cum visa. După aceea, lucrurile s-au complicat, iar vedeta zice că a fost prinsă într-un triunghi amoros fără să își fi dorit. Tânăra susține sus și tare că a fost atrasă într-o capcană de Ella și Culiță pentru a-i face rău lui Carmen de la Sălciua!

„Eu i-am zis de multe ori Ellei, Culiță e un bărbat frumos, îmi plăcea de el, dar știu că nu este de relație, mai ales în acea perioadă. Ella atunci suferea după Jador. Ei deja erau intrați în strategia emisiunii încât eu nu mai știam ce e adevărat și ce e fals. Într-o zi, m-a sunat Culiță zicând că vine la București cu Ella.

Ea tot insista să vină cu el. Nu știa ce să facă pentru că tocmai se împăcase din nou cu Carmen. Mi-a spus inclusiv că i-a luat cadou și că nu mai voia să se certe cu ea. În tot acest timp, în care am ieșit cu Culiță și au fost story-uri împreună, toate erau ca să îi facă în ciudă lui Carmen. Eu am fost atrasă într-o capcană. Asta am simțit”, a povestit Larisa Judele pentru sursa amintită.