Culiță Sterp spune că datorită Danielei a evoluat, însă cineva îi atrage atenția: „Și lângă Carmen te-ai făcut cunoscut”

Culiță Sterp spune că datorită Danielei a evoluat, însă cineva îi atrage atenția: „Și lângă Carmen te-ai făcut cunoscut”

Prezent la podcastul lui Cătălin Măruță de pe YouTube, Culiță Sterp a povestit că datorită soției lui, Daniela, a evoluat foarte mult:

,,Care e cea mai mare frică a lui Culiță?”, întreabă moderatorul podcastului, Cătălin Măruță

,,Frica lui acum e Daniela, nu știu alta”,spune Iancu

,,Am evoluat foarte foarte mult lângă ea deci cred ca lângă toate femeile din viața mea cu care am stat la un loc nu am evoluat cât am stat lângă ea în 2,3 ani cât am stat. Foarte foarte mult! Este foarte deșteaptă, gândește foarte mult, multe chestii m-o învățat de care nu aveam habar de ele să zic așa”, a explicat Culiță

Internauții i-au atras atenția lui uliță Sterp
Secțiunea de comentarii a videoclipului în care Culiță Sterp susține că Daniela este unul dintre motivele pentru care el a evoluat enorm a fost luată cu asalt de către internauți. Într-un comentariu i se atrage atenția asupra faptului că și în relația cu Carmen de la Sălciua a avut de câștigat, mai ales din punct de vedere profesional, deoarece alături de ea s-a făcut cunoscut:

„Lângă Daniela ai evoluat, iar lângă Carmen te-ai făcut cunoscut”, a scris internautul.

Cum se înțelege, de fapt, Daniela Iliescu, cu familia lui Culiță Sterp
Daniela Iliescu a spus lucrurilor pe nume, deoarece a considerat că prea mult timp i-a lăsat pe cei din jur să-și dea cu părerea referitor la relația dintre ea și familia partenerului său de viață, Culiță Sterp:

„A venit momentul să discut și eu despre subiectul ăsta, pentru că până acum am lăsat pe toată lumea să-și dea cu părerea și asta nu este corect nici față de mine, nici față de cei care ne urmăresc și cei care chiar ne apreciază. O să discut un pic despre relația mea cu familia lui Culiță. O să încep prin a vă spune că noi nu am avut niciodată o relație super apropiată și super perfectă, dacă se poate spune așa. Cred că dacă ar fi să vă întreb acum pe voi, câți dintre voi aveți o relație perfectă nu doar cu familia partenerului, ci și cu familia voastră..cred că nu mi-ar spune nimeni și nu ar ridica nimeni mâna să spună ca da, eu nu m-am certat niciodată cu ei, nu ama discutat niciodată cu ei…dar nu este cazul aici.

Ideea este că noi, în primu rând, avem programa diferit, suntem diferiți prin felul nostru de a fi, eu sunt crescută într-un fel, ei sunt crescuți în alt fel, avem mentalități diferiți și poate din asta, pur si simplu, în unele aspecte, nu ne potrivim ca gândire, dar asta nu înseamnă că nu ne apreciem unii pe alții, că nu ne iubim, că nu ne vizităm și că nu ne suportăm, cum se spune prin comentarii. Nu este vorba despre asta. Nu sunt super apropiați și ni se pare că asta e în regulă. Nu spune nimeni că trebuie să fii într-o relație cu partenerul tău și că trebuie să ai o relație perfectă și cu familia lui. Pentru mine este suficient felul în care mă înțeleg în relația mea și în familia mea și cred că pentru foarte multe dintre femei, se pune presiunea asta: trebuie să te înțelegi bine cu soacra.

Nu, cel mai important este ca partenerul tău să te iubească, să vă înțelegeți bine. Eu nu mă afișez nici cu părinții mei și cu fratele meu, dar cu altă familie sau cu alti oameni. Așa sunt eu, mă afișez atât cât știu și pot eu. Credeți-mă, foarte mulți dintre voi spuneți că sunt arogantă sau că am urmărit faimă sau bani…habar nu aveți despre ce vorbiți, mulți dintre voi. Eu afișez 20% din ce fac eu, din programul meu și de asta, de multe ori, s-au creat confuzii. Asta sunt eu, cu bune și cu rele. În familia noastră, de ambele părți, nu este nicio problemă. Da, am mai avut discuții, am mai avut și certuri, dar spuneți-mi voi mie cine n-a avut discuții în familiile lor?”, a fost mesajul Danielei Iliescu, postat în mediul online.

Ileana Sterp îi dă replica cumnatei sale, Daniela?
Ileana Sterp a postat, pe rețelele sociale, o serie de videoclipuri în care reacționează la mărturisile cumnatei sale din mediul online. Sora partenerului de viață al Danielei susține că nu sunt o familie perfectă, dar crede cu tărie că au atras atât de multă iubire din partea oamenilor, tocmai din pricina imperfecțiunilor lor:

„Mi-am dat seama astăzi de un lucru sau nu cred că astăzi, dar astăzi vreau să vă zic și vouă cele de faptul că majoritatea dintre voi de aici îmi scrieți mereu că „sunteți o familie perfectă că vă iubesc vă ador”. Vă mulțumesc din toată inima și sunt super recunoscătoare pentru comunitatea mea, dar voiam să zic că, de fapt, noi nu suntem o familie perfectă și cred că tocmai imperfecțiunea asta voi le iubiți.

Spuneam că tocmai imperfecțiunea asta că eu așa o numesc și faptul că noi suntem atât de transparenți naturali, apărem în orice ipostază aici fără să ne fie jenă și cred că voi asta iubiți la noi, de fapt, nu faptul că suntem familia perfectă că nu suntem. Într-adevăr se caută perfecțiunea se caută să se arate perfecțiune și probabil noi nefăcând treaba asta…de asta am ajuns așa de mult la sufletele voastre și vă mulțumesc din toată inima! Sunt fericită că am reușit să rămânem așa, dar sunt credeți că suntem perfecți așa cum spuneți..avem și noi multe defecte, avem și noi multe greșeli. Suntem oameni la fel ca voi”, a spus Ileana Sterp pe InstaStory.

Ileana Sterp: „Mă afectează pe mine vreo acțiune a unui apropiat de-al meu?”
Ileana Sterp susține că dacă o anumită acțiune a unui apropiat nu o afectează în mod direct, atunci trebuie să-și vadă de treaba ei fără să se lase afectată:

„Cred că prea mult criticăm alegerile oamenilor din jurul nostru, dar de ce facem asta eu tot timpul… chiar și eu când am criticat alte persoane, am stat apoi să mă gândesc „De ce fac asta? De ce? Mă afectează pe mine vreo acțiune a unui apropiat de-al meu?” Dacă nu mă afectează ar trebui să îmi văd de treaba mea și să mă gândesc că suntem oameni și că suntem foarte diferiți și că o anumită acțiune a unui om poate mie mi se pare greșită, dar poate lui i se pare corectă și absolut normal să fie așa. Deci cred că sunteți de acord cu mine aici…că trebuie să respectăm mai mult deciziile oamenilor din jurul nostru și să ne respectăm noi, mai mult ca oameni și atunci cred că o să fie mult mai bine și frumos în lume și să nu ne mai judecăm”, a mai spus aceasta.

Ileana Sterp îi respectă părerile cumnatei sale
Ileana Sterp a spus la finalul videoclipului postat pe rețelele sociale că îi respectă părerea cumnatei sale, Daniela Iliescu:

„Cred că ați înțeles ce-am vrut să zic. Acum îi plin Instagram-ul de mesaje despre ceea ce a spus Daniela. Dacă ea o considerat că trebuie să spună lucrul ăsta și dacă…nu știu. Cum am spus mai înainte trebuie să respectăm mai mult părerile, opiniile oamenilor din jurul nostru și să ne gândim că nu tot ceea ce credem noi că este corect, este cu adevărat corect. Nu știu trebuie să analizăm mai mult lucrurile. Mulțumesc pentru atenție!”, a concluzionat Ileana Sterp.