miercuri, 23 septembrie 2020

Cum a ajuns să arate Cornelia Rednic după nenumărate diete! Cântăreața recunoaște că nu era mulțumită

Știrile zilei

Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce Margherita ar fi agresat fizic și verbal două femei

Margherita de la Clejani este din nou în centrul atenției, după ce în urmă cu aproximativ patru luni era...

Cel mai toxic aliment din lume. Romanii il consuma ca pe o delicatesa

Cel mai toxic aliment din lume. Multi fug de el, dar la noi este consumat precum o delicatesa, Romanii...

ULTIMĂ ORĂ: Creștere URIAȘĂ a numărului de cazuri de coronavirus în România. Cifrele au EXPLODAT în ultimele 24 de ore!!

Coronavirus România, bilanț 22 septembrie. Până astăzi, 22 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 114.648 de cazuri de...

Cântăreața de muzică populară s-a supus, de-a lungul anilor, mai multor transformări fizice, fiind nemulțumită de aspectul ei. La un moment dat, ajunsese să-și pună sănătatea în pericol din cauza unei diete draconice. Din fericire, peste ani a găsit echilibrul necesar și se declară mulțumită de modul în care arată.

Cornelia Rednic a apelat la mai multe diete
Acum câțiva ani, artista recunoștea că a ținut o dietă drastică, fără să consulte vreun specialist. Și deși reușise să slăbească destul de mult, starea ei de sănătate se agrava. Artista a mărturisit că ajunsese să cântărească 50 de kilograme, dar că se confrunta cu stări de amețeală și dezorientare și, cel mai grav, părul ajunsese să-i cadă.

„Mă înfometam. După ce am slăbit, nu mi-a mai plăcut de mine. Aveam impresia că-mi ies ochii din cap, că-mi ies urechile în evidență. Mă simțeam urâtă. Mâncam mere, morcovi, iaurt. Când mi se făcea foame, mâncam portocale. Nu discutasem cu niciun nutriționist, ceea ce a fost foarte rău. După trei luni, mă simțeam fără putere și mi-a căzut părul din cap. După ce am slăbit, ajunsesem la 50 și ceva de kilograme, nu mă regăseam. (…) Nu recomand nimănui ce am făcut eu.”, recunoștea, într-un interviu pentru Libertatea, în urmă cu ceva timp.

Cum arată acum Cornelia Rednic
Din fericire, în cele din urmă, a apelat la o rețetă mult mai sănătoasă pentru a ajunge la forma dorită. Artista a început să facă sport și să-și micșoreze porțiile de mâncare, la recomandarea unui antrenor fitness. Așa, artista a reușit să slăbească sănătos și să ajungă la kilgramele dorite.

Acum, artista se mândrește cu o siluetă armonioasă, o talie de viespe și o sănătate de fier. „Am ajuns să iubesc sportul și, acum, dacă o săptămână nu fac sport îmi lipsește foarte mult. Se întâmplă să ajung și la unsprezece noaptea la antrenament.”, mărturisea artista de curând.

De ce nu a devenit mamă
Una dintre cele mai dese întrebări pe care Cornelia Rednic și soțul său, Lupu Rednic, le primesc este de ce nu au încă urmași. Artistul a răspuns, în cele din urmă, acestei curiozități și a precizat că nu a simțit că a venit momentul. „Dacă Dumnezeu o să vrea, o să avem și un copil. Deocamdată nu a fost momentul.”, a fost răspunsul lui Lupu Rednic vizavi de această curiozitate.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă