31.5 C
București
marți, 27 iulie 2021

Cum a făcut avere Anamaria Prodan. Impresara susține că nu s-a îmbogățit din fotbal

Foarte multă lume ar fi tentată să creadă că s-a îmbogățit din fotbal, dar iată cum a făcut de fapt avere impresara Anamaria Prodan. Adevărul este că ea provine dintr-o familie bogată și a știut să fructifice averea moștenită.

Nu încape nicio îndoială că Anamaria Prodan trăiește o viață lipsită de griji. Cu toate acestea, până acum se credea, greșit, că impresara a făcut o adevărată avere din transferurile de fotbaliști. Cu toate acestea, soția lui Reghecampf a ținut să facă lumină în acest caz, recunoscând că a moștenit o adevărată avere de la mama ei, Ionela Prodan.

Ce-i drept, până nu demult, puțini erau cei care știau la cât se ridica moștenirea primită de Anamaria Prodan de la mama sa. Impresara a recunoscut că mama sa i-a lăsat moștenire o suma consistentă iar afacerile sale au contribuit de asemenea la sporirea unei averi la care mulți romani visează.

Cum a făcut avere Anamaria Prodan
Deşi se credea că transferurile de fotbaliști au îmbogăţit-o, Anamaria Prodan a spus lucrurilor pe nume. Recunoaște că a avut foarte mulți bani de când se ştie, și aceasta pentru că provine dintr-o familie bogată. Cu toate acestea, impresara susține că a fost inspirată în afaceri și a știut să fructifice averea.

„M-am născut milionară şi nu am făcut bani din fotbal! N-am stat în spatele nimănui să mă milogesc. 90% dintre oamenii din fotbal au fost ajutaţi. Pe mine şi pe Reghe nu ne-a ajutat nimeni niciodată. Mircea Sandu, de exemplu, era naşul sorei mele, Anca. Eu odată n-am fost în biroul lui să mă ajute cu ceva. N-am cerut nimic nimănui. D-aia spun ce vreau şi nu mă trage nimeni la răspundere. Eu am o educaţie, sunt puternică pe picioarele mele”, a declarat Anamaria Prodan.

Mai mult, impresara recunoaşte că luxul și bijuteriile nu i-au lipsit niciodată.

„E normal să am mai multe brăţări în fiecare an, că muncesc. Eu şi când eram mică aveam lanţ de aur, când lumea nu ştia ce e aia. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu îşi doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îţi dai seama că ştiu câţi bani am, că îi socotesc. Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi pentru încă 20 de vieţi.”

A trecut prin clipe grele după ce s-a îmbolnăvit
Anamaria Prodan a trecut prin momente cumplite după ce starea ei de sănătate s-a agravat. E a spus că simptomele date de coronavirus au devenit tot mai apăsătoare.

„Am trecut şi hopul acesta. Am făcut perfuzii cu vitamine acasă. Am urmat tratamentul pe care l-au prescris medicii lui Gigi Becali. Încă tuşesc, dar am depăşit momentul. Au fost momente ciudate. Nu m-am simţit bine. Au fost momente cumplite. M-au durut oasele, am avut o formă mai severă faţă de alţi prieteni. Am stat acasă, încep să îmi recapăt şi vocea, am scăpat. Am făcut analize, nu am absolut nimic.

Oricât te păzeşti nu ai cum să controlezi. Cine nu crede în acest virus nu ştie despre ce vorbeşte. Trebuie cumva să ne păzim. Cred că absolut tot mapamondul va avea acest virus, dar mă gândesc că dacă nu avem probleme de sănătate foarte mari nu ar trebui să ne fie teamă. Mi-a fost frică când auzeam din toate părţile că într-o fracţiune de secundă totul se poate agrava şi că nu poţi să respiri”, a mai spus impresara.

Cât a moștenit de la mama sa
Ionela Prodan a fost una din cele mai de succes artiste de muzică populară din România. Vedeta i-a lăsat fiicei sale Anamaria Prodan o moștenire de peste 80 de milioane de euro, din totalul averii sale. După cum chiar ea declara, din averea moștenită, dar și din afacerile sale cu transferuri de fotbaliști a reușit să adune o avere foarte mare. Astfel, își permite luxul în care trăiește.

Din câte se pare, cea mai mare parte din moștenire i-a revenit Anamariei Prodan. Și aceasta deoarece ea a fost cea care s-a îngrijit de mama sa. Sora sa nu a avut nimic de comentat, fiind o familie unită și știind că fiica cea mică o duce la cei mai buni doctori și-i oferă cel mai bun tratament. Pe lângă averea lăsată de mama sa, Prodanca mai încasează și acum drepturile de autor ce-i revin în urma difuzării de către televiziuni sau radiouri ale melodiilor sale.

Acum, în lumina acestor informații, nu e de mirare cum a făcut avere Anamaria Prodan, odată ce a avut o bază solidă pentru afacerile sale…

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate