Cum a fost prins tânărul care a furat sacul cu bani din maşina Poştei Române. În trei zile, a cheltuit 42.000 de lei: „M-am distrat cu prietenii”

Bărbatul care a furat peste 55.000 de euro din maşina Poştei Române a fost prins vineri seară, după trei zile de căutări. Tânărul a fost săltat de poliţişti dintr-un apartament din Ploieşti, pe care voia să-l închirieze. Individul le-a povestit anchetatorilor că a cheltuit o parte din banii furaţi pe haine şi mâncare, iar o parte le-a dat-o sărmanilor.

Întrebat dacă banii găsiţi sunt ai lui, tânărul răspunde: „Ăăă, nu prea”. După ce a furat sacul cu bani, tânărul de 20 de ani ar fi luat un taxi şi a plecat în Ploieşti, unde s-a oprit la un mall. Acolo şi-a petrecut o mare parte a timpului, în ultimele trei zile, cu prietenii. A mâncat la restaurante, şi-a cumpărat haine, dar le-a dat bani şi săracilor.

Cum a fost prins hoţul sacului cu bani din maşina Poştei Române

Chiar dacă poliţiştii erau pe urmele sale, tânărul a continuat să folosească acelaşi telefon mobil. Aşa a fost localizat, trei zile mai târziu. „În urma unui complex de măsuri investigativ-operative, polițiști orașului Chitila împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov l-au depistat în localitatea Ploiești pe bărbatul în vârstă de 20 de ani, bănuit de comiterea faptei de furt, din data de 1 noiembrie a.c., din autoturismul Poștei Române, a unui sac ce conținea suma de 278.000 lei”, a declarat Anne Ciolcă, IPJ Ilfov.

Reporter: De ce ai furat banii? Ce ai făcut cu banii?
Tânăr: Pentru că nu aveam. Ce am făcut? M-am distrat.
Reporter: Unde ai vrut să fugi?
Tânăr: Nicăieri, undeva unde sa stau.
Reporter: Şi la Ploieşti ce ai făcut?
Tânăr: M-am distrat, cu prietenii, cum am putut şi noi.

În 3 zile, tânărul a cheltuit 42.000 de lei din banii furaţi

În trei zile, tânărul a cheltuit 42.000 de lei, iar poliţiştii au reuşit să recupereze restul de bani. Astăzi, individul va fi dus în faţa judecătorilor.