9.5 C
București
luni, 10 mai 2021

Cum a fost surprinsă Simona Halep la cumpărături. Cum a decurs sesiunea de shopping

Apariţie rară vinerea trecută într-un mall din Capitală. Cei prezenţi în unitatea comercială au avut parte de o surpriză când au văzut-o pe una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din lume. Iată cum a fost surprinsă Simona Halep la cumpărături.

Cum a fost surprinsă Simona Halep la cumpărături
Simona Halep este una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume. Campioana de la Wimbledon şi Roland Garros a fost surprinsă vineri la o sesiune de shopping în Mall Băneasa, în timp ce căra o sacoşă mare de rafie, pe umăr.

Potrivit paparazzilor cancan.ro, campioana a luat toate magazinele din mall la rând şi nu i-a scăpat nimic, comportându-se ca un om ”de rând” deşi averea ei este estimată la 47 de milioane de euro. Simona Halep a fost îmbrăcată lejer, fără să atragata atenţia prin ţinută, cu o coafură simplă şi cu masca de protecţie. Fiind mereu o prezenţă modestă şi mereu cu bun simţ, Simona a reuşit să treacă neobservată pe holurile centrului comercial.

Ultimul magazin în care a intrat a fost unul cu articole sportive, de unde a cumpărat două tricouri pentru ea şi o gecuta roz, probabil pentru nepoţica ei. Imediat după ce a achitat, la fel de discretă, marea sportivă s-a îndreptat spre parcare, s-a urcat la volanul maşinii sale şi a pornit către casă.

Simona Halep, în lista celor mai bogaţi romani
Simona Halep se află pe locul 1 în clasamentul mondial al tenisului. Până acum a reuşit să strângă o avere uriaşă, atât din premiile câştigate la turneele la care a participat, cât şi din contractele de sponsorizare şi publicitate. Potrivit Top 300 Capital, campioană de la Wimbledon şi Roland Garros, în vârstă de 29 de ani, ar avea o avere de cel puţin 35 de milioane de euro din tenis, la care se adăugă alte 12 milioane de euro din contractele de publicitate pe care le-a avut de-a lungul anilor.

Astfel, Simona Halep are în total o avere de 47 de milioane de euro, mai mare cu 10 milioane decât anul trecut. Câştigurile campioanei noastre sunt din sport şi imobiliare, locul ocupat în clasamentul bogaţilor fiind 140. Printre companiile cu care Simona are sau a avut contracte de sponsorizare se număra Nike, Adidas, Banca Transilvania, Wilson, Dedeman, Dorna, Mercedes, Rexona sau Hublot.

Cum a fost surprinsă Simona Halep la cumpărături! În urmă cu trei ani, într-un interviu acordat GSP, fostul antrenor al campioanei, Corneliu Idu, cel care a decedat de curând de COVID-19, a povestit cum a ajutat-o pe Simona Halep în perioada junioratului.

„A venit la mine la club cu antrenorul ei, Bogdan Pandichi, când avea vreo 14 ani. Juca, parcă, la Şcoală Sportivă şi era deja cea mai bună jucătoare din ţară la vârsta ei. O văzusem de multe ori pe la turnee, mai ales că organizăm şi noi, la Tenis Club IDU, unele, de nivel foarte înalt. Ştiam că are mari perspective. Pandichi a venit să-mi spună că fata ar avea nevoie de sprijin financiar şi să mă întrebe dacă vreau s-o ajut.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate