Cum a luat Alex Velea examenul de Bacalaureat. Sigur iti vei schimba parerea despre el

Alex Velea pare un rebel in adevaratul inteles al cuvantului si foarte multi cred ca a lasat scoala in plan secund, fiind preocupat exclusiv de cariera artistica. Numai ca vedeta a surprins pe toata lumea atunci cand a declarat ca a fost un elev eminent in cei 12 ani de scoala.

Alex Velea spune ca parintii sai si-au dorit intotdeauna ca el sa se tina „de carte”, iar renuntarea la invatatura „s-a datorat”… Andei Adam. Totusi, Alex Velea a obtinut o nota foarte mare la examenul de bacalaureat, terminand liceul cu media 9,81.

„Eram un copil foarte cuminte. Parintii au stat mereu langa mine, m-au ajutat mereu si au dorit ca odrasla lor sa creasca asa cum trebuie. Mi-a mers bine rau la scoala, am luat premiul I din clasa I pana in a XII-a. Daca va dau carnetul va panicati. Am fost olimpic la matematica, la romana, la franceza. Am terminat liceul cu 9,81”, a declarat Alex Velea pentru wowbiz.ro.

Alex Velea a povestit si cum s-a hotarat sa reunte la facultate, asta dupa ce se inscrisese la Electromagnetica.

„Am fost prima generatie care am dat capacitatea, am dat Bac la prea multe materii, in clasa a XII-a am stat cu burta pe carte. Apoi am dat la facultate la Electromagnetica, una grea, Ingineria si protectia mediului in Industrie. In primul semestru am cam lipsit pentru ca am fost la un concurs la Star Factory de la Prima, pe care l-am si castigat de altfel. Dar mi-a fost jena sa ma duc sa le zic profesorilor, stiti eu am fost la un concurs si am castigat… asa ca ei au crezut ca am lipsit voit si m-au taxat putin, dar apoi si-au dat seama ca am venit la facultate sa invat si apoi am devenit bursier. La un moment dat avea

 » Sursa: bzi.ro

loading...