sâmbătă, 21 noiembrie 2020

Reactia lui Mircea Badea după ce l-a văzut pe acest tânăr din București, în tramvai

Știrile zilei

7 povestiri scurte care demonstrează cât de ușor își pierd copiii încrederea în părinți!

Educația copilului este o problemă care trebuie abordată cu toată seriozitatea și responsabilitatea. Contează absolut tot ce spui și...

O scrisoare sinceră către toți cei care și-au pierdut părinții: „Tuturor ne este frică de asta…”

Părinții noștri nu mor. Pleacă, da. Încetează să mai fie alături, da. Însă nu mor. La fel cum nu...

Când ți se pare viața mai grea și crezi că nu există nicio soluție… pune ceainicul pe foc!

Bunica mea, întreaga viață a avut un obicei ferm:-Te-ai trezit? Pune ceainicul…Viața ei a fost diferită. Și de fier,...

Un tânăr din București s-a gândit la o metodă inedită de a se proteja de virusul ucigaș Covid-19, care a făcut ravagii în China. Deși nu s-a confirmat încă niciun caz în București, deja s-a produs panica, oamenii luand masuri de a se proteja. Tanarul a ieșit din casă cu o mască de gaze mai ceva ca în filmele SF legate de Cernobîl, iar după ce a fost fotografiat în plină stradă, dar și într-un tramvai din București, imaginile cu el au devenit virale.

Cand a vazut aceste imagini, Mircea Badea nu a putut rămâne indiferent, așa că, în emisiunea lui de pe Antena 3, ”În Gura Presei”, a început să difuzeze fotografii cu acest tânăr, precizând că așa ceva nu s-a mai văzut: „Uite-l pe Dumnezeu Tatăl! Nu există ceva mai tare de atât”.

Lui Mircea Badea i s-a părut foarte tare ideea, dar puțin cam desprinsă de realitate, ținând cont de faptul că în București nu a fost confirmat încă niciun caz de coronavirus. Tânărul a fost fotografiat în stația tramvaiului 32, în Rahova, dar și în tramvai, acolo unde a socat oamenii cu apariția lui!

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă