13.7 C
București
sâmbătă, 17 aprilie 2021

Reactia lui Mircea Badea după ce l-a văzut pe acest tânăr din București, în tramvai

Un tânăr din București s-a gândit la o metodă inedită de a se proteja de virusul ucigaș Covid-19, care a făcut ravagii în China. Deși nu s-a confirmat încă niciun caz în București, deja s-a produs panica, oamenii luand masuri de a se proteja. Tanarul a ieșit din casă cu o mască de gaze mai ceva ca în filmele SF legate de Cernobîl, iar după ce a fost fotografiat în plină stradă, dar și într-un tramvai din București, imaginile cu el au devenit virale.

Cand a vazut aceste imagini, Mircea Badea nu a putut rămâne indiferent, așa că, în emisiunea lui de pe Antena 3, ”În Gura Presei”, a început să difuzeze fotografii cu acest tânăr, precizând că așa ceva nu s-a mai văzut: „Uite-l pe Dumnezeu Tatăl! Nu există ceva mai tare de atât”.

Lui Mircea Badea i s-a părut foarte tare ideea, dar puțin cam desprinsă de realitate, ținând cont de faptul că în București nu a fost confirmat încă niciun caz de coronavirus. Tânărul a fost fotografiat în stația tramvaiului 32, în Rahova, dar și în tramvai, acolo unde a socat oamenii cu apariția lui!

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate