joi, 2 iulie 2020

Reactia lui Mircea Badea după ce l-a văzut pe acest tânăr din București, în tramvai

Știrile zilei

Horoscop 1 iulie 2020. Zi excelentă pentru mai multe zodii

Horoscop Berbec Nativii zodiei Berbec se vor confrunta cu probleme de sănătate, însă nativii vor trece repede acest hop. Sfatul...

Cum au aparut jocurile de noroc online

Daca in trecut pentru a participa la jocuri de noroc trebuia sa mergi intr-o locatie special destinata acestui lucru,...

Viorel Stegaru părăsit de Vulpița! Cu cine s-a mutat femeia

Barbatul din Blagesti a fost lasat cu ochii in soare! Veronica a plecat de acasa.Viorel Stegaru a fost părăsit...

Un tânăr din București s-a gândit la o metodă inedită de a se proteja de virusul ucigaș Covid-19, care a făcut ravagii în China. Deși nu s-a confirmat încă niciun caz în București, deja s-a produs panica, oamenii luand masuri de a se proteja. Tanarul a ieșit din casă cu o mască de gaze mai ceva ca în filmele SF legate de Cernobîl, iar după ce a fost fotografiat în plină stradă, dar și într-un tramvai din București, imaginile cu el au devenit virale.

Cand a vazut aceste imagini, Mircea Badea nu a putut rămâne indiferent, așa că, în emisiunea lui de pe Antena 3, ”În Gura Presei”, a început să difuzeze fotografii cu acest tânăr, precizând că așa ceva nu s-a mai văzut: „Uite-l pe Dumnezeu Tatăl! Nu există ceva mai tare de atât”.

Lui Mircea Badea i s-a părut foarte tare ideea, dar puțin cam desprinsă de realitate, ținând cont de faptul că în București nu a fost confirmat încă niciun caz de coronavirus. Tânărul a fost fotografiat în stația tramvaiului 32, în Rahova, dar și în tramvai, acolo unde a socat oamenii cu apariția lui!

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Reactia lui Mircea Badea după ce l-a văzut pe acest tânăr din București, în tramvai 1