Ultimate magazine theme for WordPress.

Cum a reusit un matematician roman sa castige de 14 ori la loto. Administratia LOTO a declarat-o ilegala

Stefan Mandel este un roman ce a ajuns in publicatiile straine dupa ce acesta a castigat la loto de 14 ori. Acesta este unul dintre cei mai de succes jucatori la loto din lume.

Stefan este economist si s-a nascut in 1934. La varsta de 30 ani a jucat la loto pentru a pleca din tara, alaturi de familia sa. Atunci a avut primele doua castiguri. A locuit in Israel pentru o scurta perioada si s-a mutat in Australia unde a avut cele mai multe castiguri la loto.

Acesta locuieste in Vanautu, unde are o viata linistita. Vanautu este o tara insulara din sudul Pacificului, plina cu cascade si vulcani.

Metoda folosita de acesta era legala in acea perioada, dar a devenit ilegala tocmai din cauza acestuia, dupa ce a castigat 1.4 milioane de dolari in Sydey. Stefan calcula numarul tuturor combinatiilor posibile la loterie, si alegea loteria unde jackpotul era de 3 ori mai mare decat numarul posibilitatilor.

Metoda acestuia avea nevoie de resurse financiare mari, tocmai de aceia se folosea de investitori. Dupa castigul de 1.3 milioane de dolari, acestuia i-au ramas 97.000 dolari, restul revenind in buzunarul investitorilor, potrivit digi24.ro

Sursa: all4romania.eu