sâmbătă, 23 mai 2020

Cum a sărbătorit, fetița Vulpiței, Paștele alături de bunici?

Știrile zilei

Serbia a deschis granițele pentru toată lumea, fără testare sau carantina

Frontierele Serbiei au fost deschise de vineri, ora 0.00, pentru toți străinii, fără testare sau carantina. Guvernul de la Belgrad...

Vela anunţă că a aprobat zboruri charter pentru mai multe destinaţii

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat joi seara că a aprobat o solicitare de la Ministerul Afacerilor Externe...

Bilanţul covid-19 în SUA creşte cu 1.255 de morţi la 94.661 de decese

Statele Unite, cea mai îndoliată ţară de epidemia covid-19, au înregistrat 1.255 de morţi în ultimele 24 de ore,...

În timp cei ei se bucură de viața la Capitală și de o stabilitate financiară cum nu au avut niciodată, fetița soților Stegaru trăiește în amărăciune în casa bunicilor. Deși se descurcă greu cu banii, reușesc totuși să aibă o mai mare grijă de micuță decât proprii părinți. Cum a petrecut aceasta Paștele?

Cum a sărbătorit fetița Vulpiței Paștele alături de bunici?
Anul acesta, fetița Vulpiței a trebuit să se obișnuiască să stea exclusiv cu bunicii din partea tatălui, pentru că părinții ei au încercat viața în București. Cei doi soți și-au luat bagajele și au plecat în Capitală, astfel că au lăsat-o pe unica lor fiică în grija bunicilor. Deși nu au fost aproape de ea, Veronica și Viorel s-au gândit în sfârșit la ea și i-au trimis un pachet plin de de toate pentru a se bucura de o masă plină de Paște. În cele două cutii trimise către casă se aflau bunuri pentru părinții ambilor „vedete” de la Antena 1. Aceștia au trimis cozonari, prăjituri,mâncare, dar și jucării și haine pentru Maria, astfel că aceasta s-a bucurat de o masă îmbelșugată ca niciodată.

„Aș vrea să mă duc și eu acasă, dar nu am cum. (…). Da, știu (n.r.: că în ultimii cinci ani nu a fost de Paște la părinții ei) și regret că nu am fost. Vreau să fie fetița mea îmbrăcată cu această rochiță. (…). O rog foarte frumos să o îmbrace cu rochița asta și să mă simtă pe mine mai aproape”
Veronica Stegaru

Planul secret al postului Antena 1? Fanii sunt revoltați
De curând, un internaut a dat viața peste cap urmăritorilor Antena 1. Acesta a întrebat în mediul înline dacă serialul soților Stegaru ar merge mai departe. „Ce părere aveți despre faptul că Vulpița si Viorel Stegaru vor concura in sezonul 4 de #AsiaExpress?”, a spus acesta. Toată discuția s-a purtat pe pagina grupului de Facebook numită „Ești din Iași dacă…”

”Cred că e o glumă, oricum este bătaie de joc din niște analfabeți, pe urmă cărora unii sau alții fac bani frumoși, păcat!!”, ”Așa faceți vedete din toți limitații ?ceva de valoare nu ați promova”, ”Ar fi bine și ptr ei sa mai cunoască lumea. Sa-i lăsăm în pace. Bine că s-a găsit cineva cu suflet mare sau ajute. Maica Domnului sa-i aibă în pază. Amin. Amin ???”, ”Asta ar mai lipsi! Pe mine nu ma mai mira nimic! Pentru bani unii fac orice! Pacat!”, ”Cand va fi sezonul 4????”, au fost doar câteva din comentarii.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Cum a sărbătorit, fetița Vulpiței, Paștele alături de bunici? 1