Cum a slăbit Irina Loghin 4 kilograme în 7 zile. Secretele artistei

Irina Loghin este o artistă desăvârșită, admirată de publicul din România atât pentru cariera sa remarcabilă, cât și pentru stilul de viață cumpătat și departe de scandaluri care să-i păteze imaginea de artist. Îndrăgita interpretă de muzică populară are grijă de silueta sa și a dezvăluit cum a reușit să scape de 4 kilograme în 7 zile.

Cum a slăbit Irina Loghin 4 kilograme în 7 zile
Irina Loghin a reușit să scape de kilogramele nedorite și a slăbit 4 kilograme în 7 zile. Artista a dezvăluit ce a făcut pentru a ajunge la acest rezultat. Interpreta de muzică populară are oricum un stil de viață sănătos, a renunțat la carne în urmă cu 50 de ani și face mișcare zilnic. Irina Loghin a apelat la medici pentru o cură de detoxifiere. Aceasta a precizat că nu a recurs la metoda respectivă din considerente de frumusețe, ci pentru starea ei de sănătate. Cu sucuri atent preparate de către specialiști, Irina Loghin a slăbit patru kilograme în șapte zile.

Nu e un sacrificiu să te poți menține sănătos. Nu e vorba de frumusețe, au trecut anii, s-au dus. Nici eu nu am crezut că pot ține așa o cură. Am fost recent la o clinică din Brașov, de detoxifiere. N-am crezut că o să pot rezista. Dar a început de dimineață cu sucuri așa de bine combinate, că nu am avut niciun fel de senzație de foame. Fix din oră în oră ni le dădea acolo. (…) Este pentru sănătate. M-am trezit cu patru kilograme lipsă după șapte zile, a declarat artista pentru SpyNews.

Cum a slăbit Irina Loghin 4 kilograme în 7 zile. Secretele artistei

Potrivit spuselor sale, timp de șapte zile, a băut sucuri și a făcut saună, fără să simtă senzația de foame. Acum artista continuă să țină o dietă recomandată de către specialiști. Spune că slăbește în continuare și o să se oprească atunci când o să considere că este suficient.

Irina Loghin, secretul unui ten impecabil, la 83 de ani
Fiind atât de mulți ani în atenția publicului, Irina Loghin a avut mereu grijă de modul în care se prezintă pe scenă, iar la 83 de ani se poate lăuda cu un ten frumos și luminos. Artista a dezvăluit ingredientul cu care și-a îngrijit pielea în tot acest timp: uleiul de măsline pe care îl amestecă, cu un lapte demachiant. Irina Loghin folosește acest ingredient în procesul de curățare al tenului, dar nu se oprește la asta. Din când în când, interpreta de muzică populară prepară o mască facială din miere, gălbenuș de ou și ulei de măsline. Rezultatele sunt vizibile și demne de toată aprecierea.