Cum a venit soțul Ionelei Prodan la cimitir la un an și jumătate de la moartea cântăreței. Era de nerecunoscut

1.353

A trecut un an și jumătate de la moartea îndrăgitei cântărețe Ionela Prodan. Toni Antohi – soțul său – a mers la cimitir, iar toți cei prezenți au putut observa cât de mult s-a schimbat bărbatul în acest interval de timp. Durerea nu poate fi vindecată niciodată, iar ea și-a pus amprente pe chipul bărbatului. 

Ionela Prodan era supranumită ”Doamna cântecului oltenesc” și s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani. A murit pe patul unui spital din Capitală,. iar alături i-au fost Anamaria Prodan – fiica sa – și Toni Antohi, soțul său.

”Toni a stat tot timpul la spital! El și Anamaria i-au fosta aproape 24 de ore din 24 cântăreței până când totul s-a terminat! Atunci, el a fost distrus, iar la capelă, acolo unde Ionela Prodan a fost plânsă cu lacrimi amare, a stat la sicriu, apoi s-a retras într-un colt și a suferit în tăcere”, au dezvăluit persoane din familie pentru wowbiz.ro.

Toni Antohi, de nerecunoscut

Ionela Prodan își făcuse testamentul

Deși între Anca și Anamaria Prodan nu a existat niciodată vreun conflict, cântăreața de muzică populară a decis să împartă averea între cele două fiice și cei patru nepoți ai săi. “Da, mi-am făcut testamentul. Prima dată l-am făcut aşa…. mai negândit, decât de mine. Apoi, le-am chemat pe amândouă fetele. Asta e a ta, asta e a ta. La nepoţi nu am împărţit, le-am pus bani pe numele lor şi, când vor face 18 ani, să deschidă contul. Am trei de la Ana şi una micuţă la Vegas. Am patru nepoţi. Le-am pus 30.000 de euro la fiecare”, a declarat artista de muzică populară în cadrul unei emisiuni TV.

Case în Las Vegas și București, mai multe terenuri

Printre bunurile trecute în testament s-au numărat casele din Las Vegas, din Bucureşti, dar şi mai multe terenuri. “Mi-am făcut nişte hârtii dintr-alea acolo şi le-am pus să semneze pe amândouă! Am discutat cu ele, «Ce casă vrei tu, din România, din Bucureşti, de afară?» Astea, astea, astea, le-am înşirat acolo: «Hai, pe care o vrei tu? pe aia, pe aia?» Şi le-am pus să semneze acolo şi acum le-am întrebat şi mi-au spus: «Mami, ştii că am pierdut hârtia aia pe care mi-ai dat-o tu!»”, a mai povestit Ionela Prodan la acea vreme.

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise