Cum alegi clinica veterinara potrivita in care sa iti duci prietenul necuvantator?

52

Asa cum copiii au nevoie de vaccinuri cand sunt mici, si animalele de companie au nevoie de vaccinuri in primele luni de viata si apoi anual. Asa cum oamenii au nevoie de ingrijire medicala atunci cand sunt bolnavi, si prietenii necuvantatori, cu care stapanii isi impart casa si viata, au nevoie de ingrijire medicala.

In plus, animalele de companie au nevoie de hrana speciala, de o dieta echilibrata, de tratamente aplicate pentru a preveni infectarea cu anumite bacterii sau pentru a preveni infestarea cu purici sau capuse.

Alegerea unei clinici veterinare in care animalul de companie sa se bucure de toata atentia de care are nevoie, in care sa ii fie pus un diagnostic corect pe baza simptomelor specificate de stapan (oboseala, inapetenta, agitatie continua, scarpinat) este destul de dificila, pentru ca nu intotdeauna cabinetul din cartier este cea mai buna alegere.

 

 

Cum trebuie sa alegi clinica veterinara pentru animalul tau de companie?

Clinica veterinara nu trebuie aleasa numai pentru ca este cea mai apropiata de locuinta, nu numai pentru ca are cele mai avantajoase preturi din oras. Este posibil ca preturile mici sa exprime o anumita lacuna in pregatirea angajatilor sau a paraturii folosite.

Este important ca potentialii clienti sa se intereseze de prestigiul serviciilor oferite, de seriozitatea si de profesionalismul celor care le efectueaza, precum si de varietatea serviciilor puse la dispozitie. Nu este suficient ca in clinica veterinara respectiva sa fie asigurate numai servicii de deparazitare, de tratare a animalelor ranite sau de castrare, ci gama de servicii disponibile trebuie sa fie cat mai variata.

Clinica aleasa trebuie sa fie renumita pentru costurile echilibrate, pentru excelenta serviciilor, pentru produsele pet shop pe care le comercializeaza, deoarece este foarte important ca stapanii animalelor, atunci cand se prezinta la veterinar, sa poata sa si achizitioneze hrana sau produsele pe care le recomanda medicul specialist.

 

Pasii necesari pe care trebuie sa ii parcurga clientii pentru alegerea clinicii veterinare potrivite

In primul rand, stapanii animalutelor de companie trebuie sa isi faca o lista cu clinicile veterinare din orasul lor.

Dupa ce au vizualizat lista clinicile veterinare, ofertele lor de servicii si de produse, locul in care sunt amplasate, cea pe care o aleg trebuie sa detina dotarile ideale. Cu cat clinica este mai modern utilata, cu aparatura moderna, cu aparate de radiologie, de drenaj cu ultrasunele, cu un microscop chirurgical sau cu ecograf, cu atat alegerea este mai reusita.

Preturile nu reprezinta cel mai important criteriu pe baza caruia clientii ar trebui sa aleaga clinica particulara veterinara. De multe ori, oamenii intreaba prima data de costul consultatiei sau de costul serviciilor de care au nevoie si nu de calitatea serviciilor prestate. Un serviciu bun si de calitate este automat si ceva mai scump.

 

[xyz-ips snippet=”Nou”]

Cmentariile sunt închise