13.5 C
București
luni, 19 aprilie 2021

Cum arată acum Draga Olteanu Matei după ce s-a retras din activitate

Multă lume se întreabă cum arată acum Draga Olteanu Matei, după ce s-a retras din activitate de câțiva ani și trăiește la Piatra Neamț. Din păcate, aparițiile pe micile ecrane sunt tot mai rare în ultima vreme. Însă în cei 50 de ani de carieră, Draga Olteanu Matei a cucerit publicul cu roluri în peste 90 de filme. De asemenea, are 100 de producţii de televiziune şi 50 de piese de teatru.

Draga Olteanu Matei este una dintre cele mai iubite persoane publice din România. O actriță extrem de talentată, un om frumos și bun în adevăratul sens al cuvintelor. De câțiva ani, apare tot mai rar pe micile ecrane, însă românii nu au uitat-o și savurează din plin fiecare emisiune cu Draga, fiecare mesaj pe care ea îl transmite publicului larg.

Cum arată acum Draga Olteanu Matei
Recent, Draga Olteanu Matei a oferit un interviu captivant pentru emisiunea Rețeaua de idoli, produsă și difuzată de TVR2. Ediția a putut fi urmărită pe 12 octombrie, dar apare și în reluare, duminică, de la ora 18.00. Marea actriță a României, care va împlini 87 de ani pe 24 octombrie, duce o viață liniștită în orașul Piatra Neamț. A slăbit mult, dar este la fel de frumoasă și plină de carismă, ca-ntotdeauna.

Extrem de emoționant a fost momentul în care Draga Olteanu Matei a spus că se bucură de tot ce trăiește și de fiecare om care îi trece pragul.

Nu trebuie să plângem, cine ajunge la capăt, scapă, deși ne dorim să mai fie ceva, e prea frumosă viața pe pământ dacă știi să ți-o faci ca să mai fie ceva de trăit după…. Am scris în unul din caietele mele… m-am rugat lui D-zeu dacă e să ne reâncarnăm, pentru nimic în lume să n-o facă, sunt în stare să fac orice să nu mă mai nasc din cauză că iubesc viața foarte mult. Mă bucur de fiecare lucru, că suntem aici, că stăm de vorbă, că ați trecut să mă vedeți…”, spune Draga Olteanu Matei.

Draga vorbește cu drag și cu nostalgie despre cariera sa și foștii ei colegi. Ea a spus că este la curent cu tot ce se întâmplă în țară și că pentru ea, oamenii sunt încă de studiat.

Draga Olteanu Matei – carte de vizită
Draga Olteanu Matei este o actriță de comedie, care a jucat pe scena Teatrului Național București, în numeroase filme și la televiziune. Reprezentantă a generației de aur a teatrului românesc, Draga Olteanu Matei are un palmares foarte bogat. A jucat în 90 de filme, în peste 50 piese de teatru și are 100 de roluri în producții de televiziune.

În 2007 s-a pensionat din Teatrul Național și s-a retras la Piatra Neamț unde a înființat compania teatrală Teatrul Vostru.

Actrița Draga Olteanu Matei a fost decorată la 30 mai 2002 cu Ordinul Național Steaua României în grad de Cavaler, alături de alți actori, „pentru prestigioasa cariera artistică și talentul deosebit prin care au dat viață personajelor interpretate în filme, dar și pe scenă, cu prilejul celebrării unui veac de film românesc”.

Așadar, la cum arată acum Draga Olteanu Matei, după ce s-a retras din activitate, se vede că îi priește traiul liniștit din Piatra Neamț.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate