31.5 C
București
marți, 27 iulie 2021

Cum arată acum fiica Loredanei Groza! Elena este copia fidelă a mamei sale

Multă lume se întreabă cum arată acum fiica Loredanei Groza după ce Elena a devenit o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Anii au trecut, astfel că Elena Boncea, care are 22 de ani, s-a transformat într-o superbă tânără.

Pe micuța Elena, Loredana Groza a arătat-o publicului încă de când s-a născut. Aceasta a apărut în multe din filmările mamei sale. Cu toate acestea, în ultimii ani, aparițiile ei au fost din ce în ce mai rare. Așadar, putem spune că astăzi, fiica celebrei Loredana este o superbă tânără, care ser ține departe de luminile reflectoarelor.

Cum arată fiica Loredanei Groza
Ei bine, Elena a crescut și s-a transformat într-o tânără extrem de frumoasă, care a moștenit trăsăturile mamei ei. În vârstă de 22 de ani, Elena Boncea a devenit o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Și din câte se pare, frumoasa fiica a celebrei artiste își moștenește mama, având aceleași trăsături. Astfel, în fotografiile postate împreună, cele două seamănă leit!

„Orice mamă se mândrește cu puiul ei… dar pe bune cum aș putea să nu fiu”, a scris cântăreața despre fiica ei la descrierea imaginii postate pe Instagram.

Chiar dacă mulți o știu pe Loredana Groza, fiind una dintre cele mai apreciate artiste din România, puțini știu cum arata fiica Loredanei. Elena are același zâmbet ca mama ei, iar relația lor este una extrem de frumoasă.

Elena a moștenit frumusețea mamei
Într-un interviu recent acordat revistei VIVA, Loredana Groza a vorbit despre relaţia pe care o are cu Elena.

„Ca mamă sunt exact aceeași persoană cum mă vedeți pe scenă, nu cred că am alte personalități. În sensul că sunt o mamă cool, nonconformistă și îmi place să cred că nu sunt doar mamă, sunt și soră, și prietenă, în același timp, cu Elena”, a mărturisit artista.

Mai mult, se pare că frumusețea este o moștenire în familia Loredanei, pentru că și mama cântăreței a îmbrătrânit frumos, iar trăsăturile frumoase încă se văd pe chipul ei. Cât despre relația mamă-fiică, și ea a fost transmisă de la o generație la alta.

„Mama este foarte prezentă în viața mea, este o femeie foarte activă, care continuă să predea ca învățătoare, este foarte conectată la tot ce e nou. În continuare are emoții pentru mine, înainte de spectacole, în continuare are grijă să-mi retușeze cu o atingere plină de dragoste un detaliu al vestimentației. E emoționant pentru mine și îi sunt recunoscătoare pentru tot ce a făcut atât pentru mine, cât și pentru fratele meu, Cristi”, a spus Loredana.

Soţul Loredanei Groza, o prezență la fel de discretă
De zeci de ani o vedem pe Loredana Groza pe scenă sau la TV, dar de foarte puţine ori a ieşit pe post discutând despre viaţa personală. Cântăreața este căsătorită încă din anul 1998 cu Andrei Boncea și chiar în acelaşi an, aceasta a născut şi o fetiţă.

Andrei Boncea este un producător român de film, care se poate mândri că are în palmares producţii cinematografice de succes precum „Supravieţuitorul”, „Fire and Ice: Cronica Dragonilor” şi „Garcea şi oltenii”. Mai mult decât atât, Andrei Boncea a participat, în calitate de producător, la numeroase producţii internaţionale realizate în România, printre care „Amen”, în regia lui Costa Gavras, „Callas Forever”, al lui Franco Zeffirelli, „Modigliani” în regia lui Mick Davis sau „Joyeux Noël”, în regia lui Christian Carion, nominalizat la Oscar pentru film străin în 2006.

În altă ordine de idei, la cum arată fiica Loredanei Groza, purtem spune că așchia nu a sărit departe de trunchi.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate