18.4 C
București
marți, 18 mai 2021

Cum arata acum Mariana, cea mai grasă româncă. La 25 de ani avea probleme mari de sănătate

Mariana era cunoscută drept cea mai grasă româncă. La doar 25 de ani această cântărea atât de mult încât cu greu se mai ținea pe picioare și cu greu mai respira.Cântărea 225 de kilograme. Pe timpul când ea avea doar șapte ani, Mariana cântărea deja 50 de kilograme.

Dramă pe care a trăit-o Mariana Buică s-a asemănat și cu cea a Victoriei Lăcătușu, din Olt, care în 2010 cântărea 240 de kilograme.

Cum arata acum Mariana, cea mai grasă româncă
În anul 2010 Mariana se zbătea în sărăcie. Ea, alături de tatăl nevăzător, de mamă, de frate, soră și bunică, locuiau într-o mică casă din Maglavit, județul Dolj, aproape de Craiova. Atunci, aceștia trăiau dintr-un venit de 1200 de lei.

“Medicii spun caă m-am obișnuit eu să mănânc și că stomacul este prea mare și acum singura variantă este să fac o operație de micșorare de stomac. De la vârsta de 14 ani umblu prin spitale, între investigații, diete și tratamente. A trebuit să-mi întrerup toate studiile. Îmi doresc și eu o familie, o viață normală. Sunt disperată”, spunea Mariana atunci cu ochii înlăcrimați.

”Cea mai grasă femeie din România” zicea atunci că nu consuma alimente diferite, ci mânca precum toată lumea.

“Mănânc ca toată lumea un fel întâi, câteodată și felul doi, supe, fructe. Nu mănânc foarte mult, azi am mâncat un ou, un măr și o supă, atât. Am înțeles de la medici că tratamentul pentru glanda tiroidă pe care îl urmez de la 17 ani este de fapt greșit și că nu a făcut decât să înrăutățească situația. Sunt disperată, nu mai știu ce să fac. (…) Aseară am vorbit cu mami și i-am spus că nu mai pot să mai trăiesc așa că mă sinucid. Am 25 de ani și trebuie să fac ceva în viață și mă gândesc că mai târziu nu o să mai pot să fac nimic, nici să mă ridic din pat”, mai zicea ea atunci.

Era cea mai grasă adolescenta, acum risca să moară
Malissa Jones este o tânără din Marea Britanie care are o poveste de viaţă incredibilă. În urmă cu 3 ani, fata era desemnata ca fiind cea mai grasă adolescenta din ţară, având o greutate de peste 215 kilograme.

Fiind conştientă de faptul că acest lucru o va afecta, Malissa a hotărât să apeleze la o operaţie de by-pass gastric, iar medicii i-au spus că trebuie să slăbească rapid zeci de kilograme, deoarece viaţa ei era în pericol. Tânăra a slăbit însă atât de mult încât acum se lupta să trăiască, fiind bolnavă de anorexie.

„Îi sfătuiesc pe cei care vor să apeleze la o operaţie să nu o facă şi să slăbească în mod sănătos. Mi-aş fi dorit să fi făcut şi eu asta. Operaţia poate avea consecinţe pe care nici nu vi le puteţi imagina. Chiar şi o bucăţică de mâncare îmi dă nişte crampe îngrozitoare şi îmi vine să vomit. Cel mai probabil voi muri de infarct. Încerc să lupt, dar e foarte greu”, a spus Malissa, potrivit kanald.ro.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate