duminică, 29 noiembrie 2020

Iată cum arăta Adriana Iliescu in tinerete. Vezi fotografii cu cea mai în varstă mama din Romania

Știrile zilei

Mesajul medicului Virgil Musta: Nu vă faceți planuri pentru Crăciun!

Încă 3.855 de români s-au infectat cu noul coronavirus, de ieri și până azi. Iar în secțiile de terapie...

Avertizare meteorologică: Precipitații mixte și ninsori

Severe Weather Alert – România a anunțat cum va fi vremea în intervalul 28 noiembrie, ora 03 – 29...

Steliana Sima, infectată cu Covid-19. Artista nu se simte bine

Coronavirusul este tot mai nemilos și afectează întreaga populație. Nici cântăreața de muzică populară, Steliana Sima, nu a fost...

La cei 81 de ani pe care îi are, craioveanca Adriana Iliescu este cea mai în varstă mama din Romania. A nascut-o pe Eliza Bogdana la varsta de 67 de ani, în ianuarie 2005, la Maternitatea Giulesti din Capitala, insa putini stiu cat de frumoasă era în tinerețe, cucerindu-i pe bărbați cu o singură privire. A avut un mariaj care a durat patru ani, divortand apoi din cauza prea multor neînțelegeri. Si-a dorit foarte tare să devină mamă, asa ca, la varsta de 66 de ani a apelat al fertilizarea in vitro. A reusit sa devina mama prin aceasta tehnica la 67 de ani, iar povestea ei a fost urmarita de milioane de romani la televizor, cazul ei ajungand cunoscut și în întreaga lume.

Adriana Iliescu a primit tratament hormonal in anul 1995 pentru a pacali menopauza, iar fertilizarea a facut-o in anul 2004 de la un donator anonim. Femeia ramasese insarcinata cu tripleti, dar la putin timp de la evolutia embrionilor, unul dintre acestia nu a supravietuit. Probabil nici nu bănuiați de ce i-a pus fiicei sale două prenume. Femeia rămăsese cu doi embrioni, trebuia să nască gemeni, insa cealalta fetita nu a supravietuit, motiv pentru care Eliza a primit si prenumele Bogdana, cel pe care fosta profesoara a vrut sa i-l puna surorii.

Așadar, Adriana Iliescu a demonstrat că se poate și niciodată nu este prea tarziu să fii mamă.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă