25.3 C
București
marți, 3 august 2021

Cum arăta Anca Țurcașiu în tinerețe. A fost Miss Litoral

Cum arăta Anca Țurcașiu în tinerețe, cunoscuta cântăreață și actriță care încă atrage toate privirile bărbaților. Cu un corp foarte bine sculptat, artista nu s-a schimbat aproape deloc, deși are 50 de ani. Formele acesteia încă stârnesc invidie în rândul femeilor, care se întreabă cum de arată atât de bine.

În urma cu câteva luni Anca Țurcașiu s-a despărțit de soțul ei.

Cum arăta Anca Țurcașiu în tinerețe
De-a lungul timpului, frumoasa artistă și-a luat toate măsurile pentru a-și menține silueta. A trecut la un regim strict când vine vorba de alimentație și face sport pentru a avea un corp de invidiat. De mai bine de 30 de ani a renunțat la carne și lactate și evită pe cât posibil zahărul și făinoasele.

Acest stil de viață echilibrat o ajuta pe Anca Țurcașiu să se mențină ca la 20 de ani.

Ce avere au de împărțit Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu
Foștii soț au de împărțit la partajul ce îi așteaptă în urma divorțului vila din Corbeanca, situată în Paradisul Verde, unde Cristian Țânțăreanu, nașul celor doi, le-a făcut cadou de nuntă terenul. Imobilul este evaluat la peste 300.000 de euro. Vila avea să fie mărită și modernizată, în 2008, iar redecorarea ei completă a fost făcută de Anca Țurcașiu, opt ani mai târziu, după ce a absolvit cursul de design.

Este foarte posibil ca în urma partajului , unul dintre soți va rămâne în vilă, urmând să-l despăgubească pe fostul partener de viață cu jumătate din valoarea proprietățîi.

„În ceea ce priveşte modul în care se poate face partajul, reţinem că acesta se poate realiza pe cale convenţională (în situaţia în care coproprietarii se înţeleg între ei cu privire la modalitatea de realizare a partajului), la notarul public sau prin hotărâre judecătorească, la instanţa de judecată (în situaţia în care părţile nu se înţeleg cu privire la modalitatea de împărţire a bunului comun)”, se arată pe pe legestart.ro.

Anca Țurcașiu a urcat din nou pe scenă
Faptul că Anca Țurcașiu arată cum arăta în tinerețe o menține cu moralul sus și este mereu gata de noi provocari. Deși a trecut prin clipe grele după divorț, artista a urcat din nou pe scenă de curând.

După o pauză de trei luni de zile Anca Țurcașiu a urcat din nou pe scenă. Aceasta și-a manifestat entuziasmul pe pagina personală de Facebook. Pe o celebra rețea de socializare Anca Țurcașiu s-a declarat extrem de fericită că se reîntoarce la teatru după o perioadă nu tocmai bună.

Cu mult timp în urma, în cadrul unui interviu, artista declara că actoria este mare ei dragoste și adevărată ei profesie pe care o îndrăgește mai mult decât pe cea de cântăreață.

„Nu sunt cântăreaţă, eu sunt actriţă! N-am vrut niciodată să cânt, pentru mine a fost doar o întâmplare.

Pe vremea lui Ceauşescu s-a împământenit numele acesta pentru că eu apăream la televizor din trei în trei luni, că mai des nu aveam voie, cântând. Am luat şi premii la diferite festivaluri de muzică, dar nu m-am lăudat niciodată cu ele, tocmai pentru că nu le-am considerat adevărate realizări sau, mai bine zis, realizări care să mă reprezinte.”, a spus ea într-un interviu pentru adevărul.ro.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate