12.9 C
București
vineri, 16 aprilie 2021

Cum arăta Andra în urmă cu 20 de ani. Ar da toţi banii ca să dispară pozele astea

Andra este una dintre cele mai populare şi iubite cântăreţe din România la ora actuală. Însă puţini mai ştiu cum arăta Andra în urmă cu 20 de ani la debutul ei în industria muzicală românească. La doar 14 ani, artistă cucerea publicul cu melodiile şi apariţiile sale. De atunci şi până astăzi, Andra este o prezenţă constantă în topul artiştilor romani.

Cariera Andrei a început cu foarte mulţi ani în urmă, iar mulţi nu îşi mai aduc aminte cum arată artistă când a deputat pentru prima dată în industria muzicală. Mai exact, cu 20 ani în urmă, aceasta devenea una dintre cele mai cunoscute cântăreţe din România.

Cum arăta Andra în urmă cu 20 de ani
În momentul de faţă toată lumea o cunoaşte pe Andra, însă puţini ştiu cum a devenit artistă atât de populară. La doar 14 ani, Andra cucerea publicul prin apariţiile ei de pe Atomic şi, ulterior, pe scenele marilor concerte din România. „În noapte mă trezesc” a fost piesa extrasă de pe primul său album muzical, care a avut parte de un videoclip difuzat la TV.

Artista avea la vremea respectivă un look complet diferit faţă de cum îl ştim azi, avea părul lung, cu nunate roşcate şi era machiată foarte discret.

Chiar dacă puţină lume îşi mai aminteşte cum arăta Andra pe vremea când era la începuturile carierei sale şi nu avea parte de faimă pe care o are acum, artistă nu a ascuns niciodată pozele ei din tinereţe.

“Este ca şi cum mi-ar fi ruşine de ceea ce am făcut. Ăştia am fost, nu trebuie să ne fie ruşine cu ce am trăit. Nu am făcut nimic rău, nu am ştiut.

De asta zic este întotdeauna loc de mai bine, să învăţăm, să prindem experienţa de la cei care într-adevăr cunosc”, a spus artistă, într-un interviu acordat în urmă cu câţiva ani.

Ce spune Andra despre operaţiile estetice
La cei 34 de ani ai săi, Andra a dezvăluit faptul că nu a suferit nicio operaţie estetică. Artistă spune, însă, că nu exclude ideea că în viitor să se lase pe mâna unui estetician.

„Deocamdată nu am nicio operaţie, însă fiind artistă vreau să arăt bine pentru fanii mei. Însă acum mă simt bine în pielea mea şi este ok. Nu exclud asta pe viitor. Poate peste 10 ani voi vrea o intervenţie sau injecţii ca să mă simt mai bine când mă uit în oglindă. Nu ştiu cum aş trece peste frica mea de ace şi bisturiu. Sunt îngrozită de ele. Ar trebui să fiu foarte, foarte motivată să mă las pe mâinile unui medic”, a declarat Andra, potrivit Ok!Magazine.

Secretul Andrei şi al lui Cătălin Măruţă. Nimeni nu ar fi bănuit una ca asta
Secretul Andrei şi al lui Cătălin Măruţă. Cei doi sunt împreună de aproape 15 ani, formând un cuplu solid în showbizul autohton. Cu toate acestea, Cătălin şi Andra sunt foarte discreţi cu privire la viaţa personală. Astfel, se cunosc foarte puţine detalii din intimitatea lor.

Andra şi Cătălin Măruţă formează unul dintre cele mai frumoase şi mai stabile cupluri din showbiz-ul românesc. Cu toate acestea, puţine persoane cunosc detalii cu privire la felul în care s-au cunoscut cei doi. Ba chiar mai mult, Andra şi Cătălin sunt foarte discreţi cu viaţa lor personală. Astfel, foarte puţini sunt cei care ştiu detalii din intimitatea lor. Cu siguranţă nu multă lume ştie felul în care cei doi se alintă.

Cei doi sunt împreună de 15 ani, iar de curând Andra a făcut o dezvăluire despre ce i-a făcut Cătălin Măruţa. Artistă a avut curajul să vorbească în premieră despre acest subiect. Potrivit presei mondene, acesta ar fi „cel mai ascuns secret” al familiei Măruţa. Cătălin Măruţă, cunoscutul realizator Pro TV, i-a pus o poreclă Andrei. Ulterior au fost „molipsiţi” şi prietenii lor.

„Dumnezeu ştie cum am ajuns Bumbu! Cred că, prima dată, mi-a zis aşa, când aveam o coafură trăsnită. Mi-a plăcut, toată lumea a râs şi poreclă a fost preluată «la scară largă»”, a mărturisit Andra.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate