Cum arată astăzi Mircea Radu. Prezentatorul a părăsit România

Mircea Radu a dispărut din atenția publică, dar se pare că asta a fost dorința lui. Ultimul său proiect de televiziune, înainte de a intra într-un con de umbră, a fost realizat la TVR, în perioada 2019-2020, și s-a numit Down the road. Aventura. De atunci multe s-au schimbat în viața lui, începând cu mutarea din București.

Cum arată astăzi Mircea Radu

Anii au trecut, dar Mircea Radu pare neschimbat. Omul de televiziune care a decis să pună pe pauză munca sa în slujba telespectatorilor, ține legătura cu fanii săi prin intermediul rețelelor de socializare.

Pe lângă plăcerea de a se plimba, realizatorul tv are grijă să se mențină în formă și iese la alergat ori de câte ori are ocazia.

Așa am aflat că anul acesta Mircea Radu s-a plimbat prin toată țara și a vizitat cele mai importante obiective turistice din România. Vedeta tv a fost în marile orașe ale țării, a vizitat Bucovina, a fost la Colibița, în zonele de munte ale țării, iar mai apoi a făcut o vizită și fraților de peste Prut. Lui Mircea Radu îi place să imortalizeze locuri și momente, pe care le împărtășește și urmăritorilor de pe rețelele de socializare.

Mircea Radu are un blog care se numește Oameni, locuri și fotografii, iar acolo vorbește despre tot ce vizitează, despre mâncăruri, băuturi și muzică, despre oameni și lucruri fără de care nu se poate trăi.

Mircea Radu a părăsit România pentru Dubai

Cea mai nouă destinație bifată de către Mircea Radu este Dubai. Acolo se află acum îndrăgitul prezentator tv care a postat deja pe Instagram câteva poze, a fost în Safari și a făcut și un articol pe blog în care a scris despre această experiență.

Nu mulți sunt cei care știu că Mircea Radu s-a mutat din București și locuiește în orașul Piatra Neamț. Din 2019, omul de televiziune a luat această decizie împreună cu soția sa, și pare că îi priește. Piatra Neamț este orașul natal al soției lui Mircea Radu, Raluca.

Acolo îi place să grădinărească, pentru că are o pepinieră cu tot felul de copaci, însă evident, nu asta este activitatea lui de bază. Mircea Radu oferă consultanță persoanelor juridice.

Nu sunt genul pretenţios, aşa că mi-am exercitat foarte bine meseria în ultimele luni şi online, aproape exclusiv. Am oferit unor persoane juridice sfaturi privind imaginea lor publică şi cred că şi în anii ce vor veni voi continua să fac asta, sunt cuvintele lui Mircea Radu.

Întrebat despre o posibilă întoarcere în televiziune, Mircea Radu a spus că își dorește să fie crezut atunci când spune că nu îi este dor de televiziune