• Home
  • Actualitate
  • Cum arată casa din America in care locuieste Nadia Comăneci. Locuința este de-a dreptul impresionantă

Cum arată casa din America in care locuieste Nadia Comăneci. Locuința este de-a dreptul impresionantă

colaj casa nadia crop 1636745347 scaled

Nadia Comăneci, cunoscută drept „Zeița de la Montreal” după performanța ei istorică la Jocurile Olimpice din 1976, trăiește în SUA o viață pe măsura realizărilor și a faimei sale. După căsătoria cu Bart Conner, unul dintre cei mai mari gimnaști ai SUA, Nadia s-a stabilit în America, unde familia Comăneci-Conner a construit o viață confortabilă și prosperă.

Casa lor principală, situată în Norman, Oklahoma, este o reflectare a succesului și a bunăstării pe care le-au acumulat. Cu o valoare estimată la aproximativ 400.000 de dolari, această proprietate este dotată cu tot confortul necesar. Imobilul, construit în 1992, cuprinde 4 dormitoare, 4 băi și o piscină, întinzându-se pe o suprafață totală de 310 metri pătrați.

În plus, Nadia și Bart dețin și o casă de vacanță în prestigioasa zonă Venice Beach, California, evaluată la aproximativ 2 milioane de dolari. Această locuință le oferă un refugiu ideal pentru sărbătorile de iarnă și momente de relaxare departe de viața cotidiană.

Așadar, Nadia Comăneci și Bart Conner trăiesc o viață confortabilă și elegantă în SUA, bucurându-se de rezultatele muncii lor și de succesul acumulat de-a lungul anilor. Casa lor din Norman și cea de vacanță din California sunt simboluri ale realizărilor lor atât în sport, cât și în viața de după retragerea din activitatea sportivă.