Cum arată fiica Iuliei Albu. Mikaela a împlinit 13 ani

Iulia Albu are toate motivele să fie mândră cu o așa fiică. Mikaela a împlinit 13 ani și seamănă leit cu mama ei. Cele două sunt prietene bune și se pare că fata îi calcă pe urme mamei, pentru că mai nou și-a făcut cont pe Instagram și are deja poze artistice, la fel ca mama ei.

Cum arată Mikaela, fiica Iuliei Albu
În mediul online, fiica Iuliei Albu se numește Mika la blanche, adică Mika cea Albă, un fel de nume de scenă, inspirat de numele ei real. Mikaela este rodul iubirii dintre Iulia și Mihai Albu. Iată mesajul postat pe Instagram de către fashion editor:

După ce anul trecut contul de @instagram a fost închis, deși nu exista niciun motiv pentru asta, anul acesta, această posibilitate este exclusă total, Mikaela având 13 ani împliniți. Haideți sa ii spunem la mulți ani!, a scris Iulia Albu într-o postare.

Vedeta a publicat un album foto de la evenimentul „Rise up Bucharest on the sky”, care s-a desfășurat în perioada 30 septembrie și 2 octombrie, la Lacul Morii, în București.

Totodată și Mihai Albu a postat un mesaj cu urări de La mulți ani pentru fiica sa. Creatorul de modă, supranumit Arhitectul pantofilor, este un tată mândru:

Astăzi, Mikaela împlinește 13 ani. Anul trecut i-am organizat o frumoasă petrecere cu mulți invitați, anul acesta m-a anunțat că va avea o petrecere inedită de care era tare încântată. La mulți ani, minunea mea!, a transmis Mihai Albu.

Cum și-a sărbătorit ziua fiica Iuliei și a lui Mihai Albu
Mikaela a avut parte de o experiență inedită de ziua ei. Anul acesta, la împlinirea vârstei de 13 ani, fata a sărbătorit într-un balon cu aer cald. Mama ei a spus că este adepta experințelor cu cei dragi, în detrimentul cadourilor scumpe. Criticul de modă le-a transmis părinților să nu uite să-și iubească copiii și mai ales să le spună asta – des.

Iulia Albu a fost căsătorită opt ani cu designerul de încălțăminte Mihai Albu. Iulia l-a întâlnit pe Mihai la o petrecere mondenă, în perioada în care era studentă în anul 3 la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București.