joi, 1 octombrie 2020

Iată cum arată fiica Margaretei Pâslaru, doamna muzicii ușoare românești

Știrile zilei

Alexandru Rafila explică recordul de îmbolnăviri cu coronavirus. Ce va urma în România

Profesorul Alexandru Rafila crede că numărul mare de cazuri de coronavirus înregistrat în ultimele zile în România e cauzat...

Prognoza meteo iarnă 2020-2021: Când vin ninsorile în România?

Deşi de abia a început toamnă, însă multe persoane se întreabă cum va fi vremea în iarna 2020 -...

Ce a scris presa americană despre primarul mort din Deveselu

Întâmplarea bizară de la alegerile locale de duminică dintr-o comună din România a ţinut prima pagină a ziarelor atât...

În urmă cu 76 de ani, o stea se năștea! Margareta Pâslaru, ”doamna muzicii ușoare românești”, venise pe lume.

„În tinereţe ne străduim să ne facem un nume, la maturitate trebuie să folosim „numele” spre binele altora”, spunea artista într-un interviu recent. Nu și-a dedicat anii de tinerețe celebrității, a ales să pună viața personală înainte, căsătorindu-se cu Gheorghe Sencovici și concepand un copil, pe Ana Maria.

Acum 36 de ani, Margareta Pâslaru a luat hotărarea de a pleca în Statele Unite ale Americii, alături de soț și copil. După cum se vede, fiica i-a moștenit frumusețea și lucrează în management în SUA ca președintele unei companii de consultanță în domeniu, nedorindu-și să revină în Romania alături de mama sa. Și-a întemeiat o familie acolo alături de un latino-american cu care are doi copii.

Iată cum arată fiica Margaretei Pâslaru, doamna muzicii ușoare românești 1
Margareta Pâslaru a fost una dintre cele mai îndrăgite artiste din perioada comunistă, iar piesele ai au făcut istorie. Cu toate acestea, Margareta spune că cea mai mare realizare a ei este Ana-Maria.

 

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă