Cum arata fiica regretatului actor, Vladimir Gaitan si cine ii mostenete averea

Știrile zilei

Tratamentul RUSESC natural pentru combaterea VARICELOR

Majoritatea femeilor suferă de această boală a varicelor. Fie că vorbim despre venele groase care ies în relief sau...

Obiectul misterios pe care l-a avut Ceaușescu atunci când a murit. Ce s-a întâmplat după moartea dictatorului

După execuția celor doi foști dictatori, Nicolae Ceaușescu și soția sa, Elena, au existat numeroase mistere. După ce au...

China neagă apariția Covid-19 în Wuhan. Unde a apărut pentru prima oară

La aproape un an de când coronavirusul a apărut în lume, pentru prima oară în Wuhan, China încă pune...

Marele actor, Vladimir Gaitan, a parasit aceasta lume pe data de 10 noiembrie, lasand in urma sa lacrimi si multa durere. Actorul s-a stins acasa, idupa ce in luna aprilie a refuzat sa mai stea internat la spital. Ultima lui dorinta a fost sa-si petreaca ultimele zile din aceasta viata acasa, alaturi de familia sa. Actorul era casatorit cu Tünde si au impreuna doi copii, un baiat stabilit la Londra si o fata, Gloria Gaitan.

Cine este fiica actorului Vladimir Gaitan.

Gloria Gaitan i-a calcat pe urme tatalui sau. Acest lucru l-a bucurat foarte mult pe marele actor. Gloria a declarat ca a fost iubita foarte mult de tatal sau Mai mult, aceasta era fericita ca a apucat sa joace alaturi de tatal sau.

”E minunat! Ca acasa! Suntem constienti ca avem atatia privitori si sunt emotii, dar comunicarea e extraordinara. Si piesa e de-asa natura… Suntem tot tata si fiica”, a spus Gloria Gaitan, actrita la Teatrul de Comedie din Bucuresti.

In primavara anului trecut, Vladimit Gaitan a fost implicat intr-un scandal, dupa ce l-a criticat in public pe Tudor Chirila, iar Gloria a fost cea care a avut de suferit, dupa ce a luat apararea tatalui ei.

”Mi-a spus domnul Gaitan ca sunt persoane care au jignit-o pe Gloria Gaitan. E absolut josnic si regret daca cineva ma asociaza cu asa ceva. In celelalte privinte socio-politice, (eu si domnul Gaitan) nu ne-am inteles… Dupa o discutie lunga fiecare a ramas cu opinia lui. Imi pare sincer rau”, scria Marius Vizante la acea vreme.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă