Cum arata in tinerete tatal Deliei, care e calugar la Muntele Athos! A divortat de Gina Matache in 2004: „La 40 de ani am învățat prima data Tatăl Nostru”

Toata lumea il stie pe tatal Deliei Matache cu parul lung si cu barba, dar in tinerete arata total diferit! Ion Matache este de foarte mult timp calugar la Muntele Athos!

Ion Matache, tatăl Deliei și al Oanei Matache, a ales drumul credinței în urmă cu mai multi ani ani. De ceva vreme, el este călugăr la Muntele Athos.

Tatal Deliei apare în toate imaginile cu părul lung și o barbă la fel, însă este incredibil cum arăta acesta în tinerețe, înainte de a-și dedica viața lui Dumezeu.

Oana Matache, fiica cea mică a lui Ion Matache, a făcut publice, in urma cu ceva vreme, mai multe fotografii de familie. Printre acestea, și una în care apare alături de tatăl ei, așa cum era acesta în tinerețe.

Ion Matache și-a petrecut ani buni alături de soția sa, Gina, crescându-și cele două fete, Delia și Oana. În anul 2004, cei doi s-au despărțit, iar tatăl vedetei a făcut o alegere surprinzătoare.

continuarea aici