duminică, 29 noiembrie 2020

Cum arăta Irina Rimes înainte să devină vedetă. Nimeni nu ar recunoaște-o

Știrile zilei

Anamaria Prodan are COVID: „A luat de la…”

Anamaria Prodan are COVID. Agent FIFA si impresar al celor mai importanti jucatori din Romania, Anamaria Prodan, a...

Ce inseamna atunci cand visezi o persoana care a decedat. Ar trebui sa te puna pe ganduri

Sa visezi o persoana care a decedat, este tulburator. In traditia populara, atunci cand visezi ca intri in contact...

Alte noi localitati intra in carantina

Orasul Cernavoda si alte trei comune din judetele Constanta si Alba intra in carantina incepand de sambata seara, respectiv,...

A crescut la țară și a pornit de la zero în drumul către celebritate. Mutatul la București a băgat-o în depresie. Trei luni nu a ieșit din casă decât să își cumpere alimente. A mâncat multă vreme numai hrișcă, apoi piesa ”Visele” a propulsat-o în topurile muzicale naționale și internaționale. Deși de-a lungul vremii artista ne-a oferit imagini cu ea de la începuturi, în noua imagine oferită de un colaborator de-al său pare total schimbată. Un om de televiziune de peste Prut a oferit-o presei.

Irina Rimes, de nerecunoscut înainte să devină o mare vedetă în România
La cei 29 de ani ai săi, Irina Rimes poate spune că a trăit cât alții într-o viață. Și-a păstrat, totuși, inocența copilăriei. Însă, sub masca de fetiță se ascunde o adevărată luptătoare. Încă de mică a avut un vis: de a deveni un artist complet. Niciodată nu a crezut că viața îi va îndeplini dorința.

„În Moldova, să devii cântăreață e un moft. Cine își permitea putea. Eu nu îmi permiteam”, spunea cântăreața într-un interviu pentru Kanal D.

Ea a reușit să ajungă exact acolo unde și-a dorit. Ceea ce a rămas este modestia. Solista nu vrea nici acum să se laude cu reușitele ei, însă, pentru o tânără care a venit doar cu o valiză cu haine în București, a reușit imposibilul: a semnat cu o casă de discuri din Franța. Asta nu a făcut-o să își piardă capul, dimpotrivă, muncește și mai mult și spune că acesta este secretul reușitei.

Așadar, până aici a fost cale lungă, pornită din Republica Moldova. EL Radu, om de televiziune şi de radio, dar şi cântăreţ şi compozitor de peste Prut, a avut câteva lucruri de spus despre începutul vedetei, într-un interviu pentru Click!.

Cu ce piesă a debutat solista?
„A fost demult, cred că era prin 2008 sau 2009, participam des cu ea pe la festivaluri, concursuri naţionale. Avea o aură artistică specială, chiar dacă era o aură crudă, nelucrată”, spune acesta, fiind întrebat cum a cunoscut-o pe Irina Rimes.

„Eu debutam atunci ca artist şi eram la un concert, prin nordul ţării, Irina cântase nişte coveruri, din câte ţin minte, aveam un demo şi i l-am arătat. Ţin minte, parcă a fost ieri, era piesa ei de debut, “M-ai pierdut”. Cu piesa aia ea a dat lovitura. Melodia a intrat pe radio, la mai multe posturi de top. Avea chiar de pe atunci un timbru al ei, specific”, a spus acesta mai multe despre debut.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă