19.4 C
București
marți, 13 aprilie 2021

Cum arată logodnica de 24 de ani a lui Dolph Lundgren. Actorul e de nedespărţit de ea

Cu siguranţă Dolph Lundgren este unul dintre cei mai faimoşi actori de la Hollywood. Însă dacă vorbim despre viaţa personală puţini cunosc acest lucru. Ajuns la vârsta de 63 de ani, actorul se pare că este logodit cu o tânără în vârstă de doar 24 de ani. Evident, o a avalanşa de critici a cus la adresa Dolph din cauza diferenţei de vârstă dintre el şi frumoasa Emma.

Dolph a fost căsătorit cu Anette Qviberg din 1994 până în 2011 şi împreună au două fete, Greta şi Ida

Cum arată logodnica de 24 de ani a lui Dolph Lundgren
Dolph Lundgren, faimosul actor de la Hollywood în vârstă de 63 de ani, are o logodnică mult mai tânără decât el.

Celebrul actor s-a logodit de curând cu Emma Krokdal, în vârstă de doar 24 de ani. Paparazzi i-au surprins mergând la sala împreună, iar pe mâna stângă a lui Dolph e vizibil un inel ce pare a fi verigheta. Presa speculează că logodnica sa, Emma, a devenit în secret şi soţia actorului.

Actorul suedez, deşi a ajuns la o vârstă înaintată, nu se lăsă de sport şi continuă să facă mişcare, având un fizic de invidiat. Cei doi s-au cunoscut în 2019 la sala de fitness la care mergea Dolph, iar relaţia lor a fost făcută publică abia în ianuarie 2020, când au fost văzuţi împreună la un festival de film în Republica Dominicana.

Dolph şi Emma au hotorat să se logodească pe 16 iunie, iar avalanşa de critici la adresa actorului a curs, el primind numeroase comentarii răutăcioase referitoare la diferenţă de vârstă dintre el şi frumoasă Emma.

Deşi el este cu 43 de ani mai mare de cât, actorul mărturiseşte că nu plănuia să mai aibă o relaţie după ce ultima sa poveste de dragoste i-a adus multă suferinţă. Dolph e criticat şi pentru faptul că are o fiică, Ida, care este de aceeaşi vârstă cu noua sa logodnica.

Cu toate acestea, indiferent de ceea ce spune lumea, Dolph a declarat că se simte norocos să aibă o asemenea femeie lângă el, spunând că Emma i-a schimbat viaţa. Cei doi se antrenează împreună, iar Emma are grijă de rutina lui de sport.

Dolph Lundgren şi fosta lui soţie
Dolph şi Anette Qviberg au fost căsătoriţi din 1994 până în 2011 şi împreună au două fete, Greta şi Ida. Anette este un designer de interior şi un bijutier de success. Ida are acum 24 de ani şi este o actriţă de succes.

Ea a avut chiar oportunitatea de a apărea în acelaşi film cu tatăl ei, în Command Perfromance, în 2009. Greta, în vârstă de 19 ani, este foarte ataşată de mama ei şi mereu postează fotografii cu aceasta pe pagina sa de Instagram. Deşi au divorţat de 9 ani, Anette şi Dolph au rămas în relaţii bune. În 2017, cei doi foşti soţi s-au reunit pentru un weekend în familie în Spania, cu cele două frumoase fiice.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate