sâmbătă, 28 noiembrie 2020

Cum arăta Madonna în copilărie. Imagine rară cu regina muzicii pop

Știrile zilei

Cum îți cureți și regenerezi ficatul în doar 3 zile, fără să iei pastile – E ca și cum primești unul nou

Ficatul este unul dintre cele mai importante organe din corpul uman, rolul lui fiind esential pentru o calitate buna...

NU O SĂ-ȚI VINĂ SĂ CREZI CÂȚI ANI ARE CU ADEVĂRAT VULPIȚA

Veronica Stegaru este mult mai tânără decât s-ar fi gândit cineva vreodată. Da, este căsătorită de cinci ani și...

Klaus Iohannis, despre măsurile de restricție: „Pe primul loc este sănătatea românilor”

Președintele României este de părere că restricțiile impuse în România au avut deja efect. Ce a declarat acesta.Klaus Iohannis...

Probabil nu există persoană pe mapamond care să nu fi auzit de regina muzicii pop, dar puțini știu cum arăta Madonna în copilărie. De curând, vedeta a postat o imagine rară cu ea de pe vremea când era doar o fetiță visătoare. Cu toate că a rămas fără mamă de la vârsta de 5 ani, aceasta și-a urmat visul și a devenit una dintre cele mai mari vedete ale lumii.

Madonna este una dintre cele mai dezinhibate și cele mai controversate artiste din lume. Acum, la 62 de ani, Madonna pare că vrea să rămână veșnic tânără, iar ultimele imagini cu ea par să confirme asta.

Cum arăta Madonna în copilărie
Obsesia cântăreței pentru schimbările de look, menite să o facă să pară cât mai tânără, au și o explicație. În copilărie, Madonna era foarte frumoasă și acest lucru poate fi observat în pozele de colecție ale artistei. De curând, artista a publicat o imagine rară cu ea, din copilărie, pe Instagram.

Postarea, a cărei descriere a fost „Cu totii suntem în noroi până la gât, dar unii dintre noi se uită în sus, la stele”, a strâns mii de aprecieri și comentarii. Fanii au fost cuceriți deîndată de micuța Madonna: „Ochii ăia!!!”, „Madonna, micuța regină”, „Ce frumusețe! Fața aia…”, „Frumoasă încă de mică”, au fost doar câteva dintre reacții.

Madonna și-a petrecut întreaga copilărie în Pontiac, suburbie a orașului Detroit. Tatăl ei, Silvio Anthony „Tony” Ciccone, a fost inginer de origine italiano-americană. Din păcate, Madonna a rămas fără mamă de la vârsta de 5 ani, aceasta murind de cancer la sân în decembrie 1963. Tatăl ei s-a recăsătorit cu Joan Gostafson, angajata familiei, potrivit Wikipedia.

Madonna versus teoria conspirației cu privire la coronavirus
Madonna, care ea însăși ar fi fost bolnavă de coronavirus, se numără printre vedetele care consideră că pandemia COVID-19 este orchestrată de anumite puteri oculte ale lumii. Astfel, ea a publicat în vară, pe contul său de Instagram, un clip în care spune că un vaccin pentru coronavirus a fost găsit deja, dar este ținut ascuns. Rețeaua socială a ascuns postarea, pe care artista a șters-o ulterior. Artista a spus în postarea respectivă că un vaccin împotriva COVID-19 a fost deja descoperit, dar că este ținut ascuns pentru ca „bogații să devină și mai bogați”.

Nu este prima oară când Madonna enervează prin reacțiile sale cu privire la pandemia de coronavirus. În luna aprilie, ea s-a numărat printre vedetele care au transmis mesaje siropoase de „speranță”. Atunci, ea spunea că virusului „nu-i pasă de cât de bogat ești” și că „este marele egalizator”.

În altă ordine de idei, artista pare să fi revenit la sentimente mai bune ținând cont de postarea din care reiese cum arăta Madonna în copilărie…

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă