10.5 C
București
sâmbătă, 17 aprilie 2021

Cum arată Nicoleta Luciu nemachiată. Imaginea face furori pe internet

Dacă mai era cineva curios cum arată Nicoleta Luciu nemachiată, ei bine acum are ocazia să o vadă pe vedetă fără pic de machiaj. Oricum, Nicoleta Luciu are foarte mare grijă de aspectul ei ținând cont și de faptul că a născut patru copii.

Nicoleta Luciu, care în 1999 a fost aleasă Miss România, s-a retras de ceva vreme din lumea showbiz-ului. Însă asta nu a împiedicat-o să aibă grijă de ea, așa cum se poate vedea din imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare.

Iată cum arată Nicoleta Luciu nemachiată
Nicoleta Luciu are patru copii, iar după nașterea tripleților a avut unele probleme cu kilogramele în plus. Atunci, focoasa brunetă a cheltuit peste 20.000 de euro pentru a reveni la formele care au consacrat-o. Așadar, intervențiile pe care și le-a făcut în ultima perioadă au fost o nimica toată.

În prezent, Nicoleta Luciu a mai scăpat de câteva kilograme și arată nemaipomenit. De curând, Nicoleta Luciu și-a surprins fanii din mediul virtual după ce a publicat o fotografie cu ea. În această imagine, vedeta apare fără pic de machiaj, iar reacțiile fanilor au fost pe măsură.

Uneori, dacă mama natură nu ne-a inzestrat cu ceea ce ne-am dorit, putem să îi dăm o mână de ajutor. Dacă asta presupune intervenții estetice, de orice fel, este o decizie corectă. Singura mea interventie estetică a fost la sâni. Așa că, pot vorbi din experiență și cu sinceritate. Indiferent de tipul de intervenție pe care doriți să vi-l faceți, gândiți-vă de zece ori înainte!

În primul rând dacă e obligatoriu, pentru ca regretele de după ar fi și mai greu de suportat decat starea inițială de nemulțumire! Apoi, nu renuntați sub nicio formă la siguranță și nu alegeti în funcție de… preț. E ok și recomandat să îți rezervi timp în avans pentru gândire, pentru informare și research, timp în care poți strânge bănuț cu bănuț, până când vei putea să apelezi la un medic profesionist, la o clinică bună, unde să elimini, pe cât posibil, riscurile care te-ar putea pune în pericol”, declara vedeta.

Mamă a patru copii
Nicoleta este căsătorită cu Zsolt Csergo, un afacerist din Miercurea Ciuc, unde de altfel și locuiesc de ceva ani. Nicoleta Luciu a devenit mamă prima dată în anul 2008. Atunci s-a născut Zsolt Jr. După aceea, a aflat că este însărcinată cu tripleți. Kim, Kevin şi Karoly au venit pe lume în 2011.

De ce nu mai apare la TV
Pe vremuri, nu era emisiune TV în România care să nu o aibă că invitat pe Nicoleta Luciu. Și totuși, de ceva vreme, bruneta s-a retras din proiectele TV și s-a mutat la Miercurea Ciuc, unde se bucură de o viață liniștită alături de familie. În vârstă de 40 de ani, Nicoleta Luciu a ales viața de familie, iar cei patru copii îi ocupă tot timpul.

Recent, sora vedetei, Iuliana Luciu, a fost invitată în platoul unei emisiuni TV, unde a vorbit despre dispariția de la TV a surorii sale. Potrivit acesteia, deși cei patru copii îi oferă puține șanse Nicoletei să revină la TV, nici proiectele nu sunt suficient de numeroase.

În altă ordine de idei, la cum arată Nicoleta Luciu nemachiată, putem spune că timpul a fost darnic cu ea, dar și că vedeta este interesată de aspectul ei fizic.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate