Cum arată Raluca Pastramă după a treia sarcină. Fosta soție a lui Pepe este o mămică super sexy!

Au trecut mai bine de trei luni de când Raluca Pastramă a născut al treilea copil, tot o fetiță. Fosta soție a lui Pepe a fost surprinsă la cumpărături, într-un supermarket din București, și datorită rochiei mulate pe care o purta, se poate observa că bruneta este super sexy.

Raluca Pastramă și-a revenit după cea de-a treia sarcină și bruneta nu ezită să poarte haine multe, care să-i sublinieze formele. Recent, ea a fost surprinsă într-un supermarket, împreună cu fata cea mare, pe care o are împreună cu Pepe, la cumpărături de rechizite.

Raluca Pastramă are trei fete. Cum arată după a treia sarcină

În vara acestui an, frumoasa brunetă s-a căsătorit cu iubitul ei Ibrahim, nașii de cununie fiind Gabriela Firea și Florentin Pandele. Evenimentul a fost organizat în secret, iar cea care i-a dat de gol a fost chiar ministrul Familiei.

Apoi, fosta soție a lui Pepe a adus pe lume cel de-al treilea copil, fetița pe care îl are alături de Ibrahim. Vedeta s-a recuperat rapid după sarcină, iar în prezent se pare că arată senzațional!

Paparazzi WOWbiz.ro au surprins-o pe Raluca Pastramă într-un supermarket din București, împreună cu fiica cea mare.

Cu o rochie mulată neagră și lungă până la jumătatea gambei, Raluca a făcut o vizită la raionul de papetărie și rechizite. Diva a fost îmbrăcată lejer și încălțată cu o pereche de sandale comode, fără toc și se poate lesne observa că arată minunat după a treia sarcină.

Raluca Pastramă a născut a treia fetiță în iunie

Raluca Pastramă a adus pe lume încă o fetiță, în luna iunie a acestui an, micuța fiind fiica lui Ibrahim, afaceristul cu care bruneta s-a căsătorit vara aceasta.

Cei doi au ales un nume special pentru fiica lor, proaspăt venită pe lume, Maryam, o formă armaică și arabă a numelui Maria, purtat și de Fecioara Maria.

„Dumnezeu m-a binecuvântat oferindu-mi multe lucruri pentru care îi mulțumesc, dar tu, minunea mea, ești binecuvântarea cea mai mare! Maryam”, a scris soțul Ralucăi Pastramă pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce a devenit tată.

Și Pepe a devenit tată pentru a treia oară!

Și Pepe a devenit tată a treia oară, în această vară, după ce actuala lui soție, Yasmine, a adus pe lume un băiețel.

„Mulţumesc pentru urările transmise lui Pepe Junior. 23 de ani am aşteptat acest moment. Toată lumea întreabă de ce nu îl arăt. Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital.

N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa. Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos. Toate la timpul lor. Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile și bucuriile. El e pe zi ce trece mai frumos, se schimbă de la o zi la alta”, a spus Pepe pe contul lui de Youtube, în iunie.