Cum arăta Ruby, înainte de a fi celebră și ce operații și-a făcut artista, pentru a fi bombă sexy

5.673

Ruby este una dintre cele mai râvnite artiste din România, cu un trup de invidiat și cu forme care ar înnebuni orice bărbat. De-a lungul timpului vedeta și-a făcut câteva schimbări pentru a fi o bombă sexy.

Viața de artist implică multe transformări, atât la nivel profesional, cât și la nivel fizic, iar Ruby a simțit pe pielea ei aceste lucruri. Chiar dacă și înainte arăta extrem de bine, la vârsta majoratului, artista nu bifase nicio vizită la medicul estetician, dar lucrurile s-au schimbat.

Din dorința de a arăta cât mai bine, bruneta și-a mărit sânii și și-a operat nasul, corectând deviația de sept pe care o avea. Ruby a povestit acum ceva timp că primele implanturi cu silicon le-a pus la vârsta de 18 ani, dar că după puțin timp și-a dat seama că bustul ei este prea mare și și-a micșorat sânii.

„Nu este om pe care să-l placă toată lumea. Îmi e efectiv rușine să vorbesc despre asta. De proastă mi-am pus implanturi. Nu recomand fetelor să facă ce am făcut eu. E atât de complicat… și pleacă din liceu. Eu aveam sânii foarte mari”a povestit Ruby, pentru viva.ro.

Deși se afla la o vârstă fragedă, Ruby a înțeles destul de repede faptul că făcuse o greșeală, atunci când alesese implanturi uriașe pentru corpul său. Așa că s-a decis să remedieze de urgență acest lucru.

„Mi se părea prea mult pentru mine la momentul acela și am făcut o reducție. Am făcut treaba asta după ce am terminat liceul. După ceva ani am văzut că la modă erau sânii cum îi aveam în liceu. Și am ce?! Eu nu sunt la modă?! Și mi-am făcut implanturi de silicon. Nu-mi plac sânii mei în momentul acesta. Ar trebui să-mi scot implanturile. Nu am atât timp cât să-mi permit să stau la pat. Am complicat și eu lucrurile că a doua zi eram pe scenă. Sânul stâng nu e de ieșit în oraș… Trebuia să-mi fac lucrul acesta de multă vreme”, a declarat Ruby pentru sursa citată.

Mai mult decât atât, Ruby și-a transformat total și corpul pe care l-a acoperit de tatuaje. Și dantura artistei suferit mici modificări. Ruby și-a dorit o dantură impecabilă, așa că și-a pus fațete de un alb imaculat, pentru care a scos din buzunar câteva mii de euro bune!

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise