Cum arata si cu ce se ocupa acum Consuelo, fosta sotie a lui Adrian Mutu

Chiar daca se implinesc sase ani de cand Adrian Mutu si Consuelo Matos Gomez nu mai sunt un cuplu, fanii celebrului fotbalist nu au uitat-o pe exotica sotie latino-americana a acestuia. Iata cum arata acum si cu ce se ocupa Consuelo!

Adrian Mutu a fost casatorit cu Consuelo intre 2005 si 2013 si, desi la vremea respectiva, relatia lor parea una pe viata, cei doi fiind foarte indragostiti, iata ca, intre timp, celebrul fotbalist si-a gasit din nou sufletul-pereche, alaturi de care si-a refacut viata… De fapt, pe parcursul a 18 ani, Adrian Mutu a avut nu mai putin de trei sotii – Alexandra Dinu, Consuelo Matos Gomez si Sandra Bachici -, care i-au daruit „Briliantului” patru copii, doua fete si doi baieti. Daca Alexandra i-a daruit pe Mario (16 ani) si Sandra pe Tiago (2 ani), Consuelo i-a facut fotbalistului doua fiice, pe Adriana si Maya, de 12 si, respectiv 10 ani. Daca despre prima si ultima sotie a lui Mutu apar din cand in cand stiri in presa, despre Consuelo nu s-a mai aflat nimic de multa vreme, aceasta intrand intr-un con de umbra.

Splendida dominicana pare sa nu se fi schimbat prea mult odata cu trecerea timpului. Chiar daca, dupa divortul de fotbalist, Consuelo a fost mult mai discreta in privinta vietii ei personale, cu un an in urma, chiar in ziua in care Adrian s-a insurat cu Sandra, fosta lui sotie a postat pe Instagram o fotografie pe care cei mai multi dintre fanii ei au considerat-o ca pe un mod de a incheia cu trecutul, de a-si lua adio de la o relatie esuata. In imaginea publicata pe Instagram, in care era imbracata cu o camasa cu umerii goi si parea total detasata de tot ce o inconjura, Consuelo sfida pur si simplu trecerea timpului.

De altfel, Consuelo detine o afacere care ii da toate motivele sa zambeasca – fosta sotie a lui Adrian Mutu si-a deschis o agentie imobiliara acum mai bine de un an, care se ocupa cu vanzarea unor proprietati aflate pe malul Marii Caraibelor, intr-un complex de 5 stele. Din portofoliu fac parte case de vacanta al caror pre

 » Sursa: bzi.ro