Cum arată soția lui Sergiu Nicolaescu, la 9 ani de la moartea actorului. Cât de mult s-a schimbat Dana Nicolaescu

Soția lui Sergiu Nicolaescu a fost surprinsă pe străzile din București, la 9 ani de la moartea actorului. Văduva regretatului regizor a fost văzută de paparazzi în timp ce mergea la cumpărături în Capitală. Conform imaginilor, Dana Nicolaescu s-a schimbat destul de mult de acum aproape un deceniu, de când marele actor s-a stins din viață.

 

Dana Nicolaescu, soția lui Sergiu Nicolaescu, a fost surprinsă pe străzile Capitalei, la cumpărături, la 9 ani de la moartea maestrului. În imaginile făcute de fotoreporterii Click!, văduva actorului apare complet schimbată față de cum arăta în ziua în care artistul a fost condus pe ultimul drum. Are acum un alt look, atât în ceea ce privește coafura, cât și stilul vestimentar.

 

Sergiu Nicolaescu a fost unul dintre cei mai mari actori ai României. Regizorul s-a stins din viață pe data de 3 ianuarie 2013, la vârsta de 82 de ani. El și Dana Nicolaescu au trăit o frumoasă poveste de iubire. S-au întâlnit în anul 1996, dar s-au căsătorit abia în 2005. El era mai mare decât ea cu 47 de ani, însă acest lucru nu a fost niciodată un impediment în calea fericirii lor.

 

Dana Nicolaescu, soția regretatului regizor, i-a fost acestuia prietenă, suflet pereche și parteneră devotată, până ce el și-a dat ultima suflare. Aparițiile lor în public au fost destul de rare, iar femeia a rămas și acum o prezență discretă. Ea a fost surprinsă recent în Capitală, iar schimbarea ei era vizibilă.

Conform sursei menționate anterior, soția lui Sergiu Nicolaescu nu s-a schimbat doar din punct de vedere fizic, ci și vestimentar. Văduva marelui artist a lăsat deoparte ținutele feminine și elegante, cel puțin pentru momentul respectiv, și a mers la cumpărături într-un outfit cool, compus din mai multe piese largi. Mai exact, ea a ales să poarte o ținută lejeră, formată dintr-o pereche de pantaloni bej și un hanorac negru.