Cum arată Vlăduța Lupău fără machiaj pe față. I-a lăsat pe toți cu gura căscată

Vlăduța Lupău a apărut recent pe rețelele de socializare într-o ipostaza inedită. Frumoasa cântăreață s-a postat complet nemachiată și fanii nu au întârziat să reacționeze. Bineînțeles, majoritatea reacțiilor au fost pozitive!

Cum arată Vlăduța Lupău nemachiată
Artista nu s-a sfiit să le arate fanilor cum arată fără un strop de machiaj pe față. Ca întotdeauna ea a dorit să fie sinceră cu cei care o urmăresc, mai ales că este o fire foarte autentică și deschisă. Spre surprinderea multora Vlăduța Lupău arată foarte bine nemachiată, chiar dacă este vizibil obosită.

Tenul ei este impecabil și fanii au observat asta. Mulți au complimentat-o pentru felul în care arată nemachiată și i-au trimis o mulțime de mesaje frumoase. Bineînțeles, ca întotdeauna, există și păreri negative care însă nu primesc atenție de la frumoasa interpretă.

Cum arată Vlăduța Lupău fără machiaj pe față. I-a lăsat pe toți cu gura căscată

Cum arată Vlăduța Lupău fără machiaj pe față. I-a lăsat pe toți cu gura căscată

Artista a povestit că în ultimele zile a filmat pentru mai multe emisiuni speciale de Revelion și a stat de parte de bebelușul ei. Ea abia așteaptă să se întoarcă la Cluj la familie și să se odihnească.

În urmă cu doar câteva zile, Vlăduța Lupău le-a împărtășit fanilor ei din mediul online o experiență foarte frumoasă pe care a trăit-o alături de Adi Rus, atunci când micuțul a râs în hohote, pentru prima dată.

„Vreau să vă zic o chestie. Aseară a râs pentru prima dată în hohote, a făcut așa: hahaha, hahaha, hahaha. A fost atât de tare. E atât de tare când îl auzi pentru prima dată că râde în hohote. Mă uitam cu Adi și am zis: doamne, nu cred, ce tare și ce fain e sentimentul.

Bine, nu știu dacă pe voi vă interesează treaba asta, dar am zis că eu vreau să vi-o zic pentru că mie mi s-a părut foarte faină această experiență, trăire, acest sentiment. Nu vă interesează, mă rog, dar am zis să o las aici, pe Instagram, că băiețelul meu a râs pentru prima dată, ieri, în hohote. Sunt fericită!”, a povestit cântăreața.