10.7 C
București
luni, 8 martie 2021

Cum arăta Vulpița, înainte să devină vedetă la Acces Direct

Veronica Stegaru, cunoscută de toată lumea drept Vulpița, s-a schimbat din multe puncte de vedere. A lăsat in urma viata de la țară, iar acum se considera mare vedetă. Nu putem spune ca nu ar avea de ce, intrucat echipa emisiunii Acces Direct a avut grijă ca femeia să devină exact ce și-a dorit: cunoscuta de o intreaga Romanie!

Veronica și Viorel Stegaru au venit de la țară, din Vaslui, in platoul televiziunii din capitala. În primă instanta, Veronica a vrut să povesteasca tuturor cum a fost violată de 3 bărbați. Dar, s-a demonstrat apoi că raporturile intime s-au intamplat doar cu acordul ei. Fara doar si poate, Veronica s-a simtit nemaipomenit cand s-a vazut pe micul ecran, asa ca s-a transpus in orice fel de personaj impus de emisiunea de la Antena 1, cu mare drag.

Fara doar si poate, audienta Antenei 1 a crescut odata cu apartiile regulate ale Vulpitei, lucru de care echipa emisiunii este perfect constienta, pornind de aici un adevarat serial cu cine stie cate episoade…

Adevarul este ca nu este prima si nici ultima care s-a trezit vedeta peste noapte. Nu este prima si nici ultima care a adoptat o serie de fițe dupa ce a aparut la tv. Cert este ca nici ea si nici sotul ei, Viorel, nu vor sa se rupa de capitala.

Dupa ce au fost cazati la hoteluri de lux, cei doi au fost trimiși astăzi să facă și fapte bune: să adune gunoaiele de pe o stradă din București, iar pe contul de Instagram pe care se postează fotografii cu ei, cei doi le-au spus fanilor că li se pot alatura.

„Ce îți mai place sa stai și să posezi, să fii machiată, aranjată și să te distrezi! Dar de ce nu te duci și să muncești, ca să îți crești copilul? Nu e treaba mea să judec, dar ești încă destul de tânără, ai viitorul înainte… Încearcă să te maturizezi , urmează un ajutor de specialitate (ai nevoie) și rămâi în București, accepta un job serios. Acces Direct, decât să fie adusă la tv și să fie de râsul la toată lumea, ajutați-o voi cu un loc de muncă, poate chiar acolo în sediul Antenei, ceva pt nivelul ei. Să-i găsiți un loc decent unde să locuiască, așa o veți ajuta, nu aducând-o mereu la tv, nu faceți decât să o îndepărtați mult de la realitate…Și așa ea săracă e ruptă de realitate și habar n-are ce vorbește” a fost comentariul unei utilizatoare a Instagramului, la una dintre fotografiile postate pe contul Vulpiței.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate