8.1 C
București
duminică, 18 aprilie 2021

Cum au petrecut Revelionul Vulpița și Viorel de la Acces Direct

Cum au petrecut Revelionul Vulpița și Viorel de la Acces Direct! Anul acesta lucrurile au stat diferite pentru soții de la Blăgești.

Anul 2020 a venit cu schimbări majore pentru toată lumea, mai ales pentru cuplul format din Veronica și Viorel Stegaru. Cei doi s-au schimbat viața total de cand au apărut la emisiunea Acces Direct de la Antena 1. Dacă până acum erau acasă la Blăgești, iată că de data aceasta, de Revelion, aceștia s-au distrat în compania nașilor viitorului lor copil.

Cum au petrecut Revelionul Vulpița și Viorel de la Acces Direct! Pentru că nu aveau cum să petreacă singuri noaptea dintre ani, Veronica și Viorel Stegaru au fost de Revelion la Liliana Moise, iar aceștia au petrecut toată noaptea. Au mâncat, au băut, au dansat și au cântat melodiile lor, iar petrecerea a ținut până în zorii zilei, potrivit spynews.ro.

Însă, se pare că nici măcar pentru noaptea dintre ani cei doi nu au luat-o pe fiica lor, care este în continuare la Blăgești alături de bunici. Chiar dacă soții Stegaru i-au trimis haine, jucării și dulciuri cu ocazia sărbătorilor de iarnă, acete lucruri nu au putut să acopere prezența lor fizică.

Cum s-a schimbat viața Vulpiței și a lui Viorel în 2020
Anul 2020 a adus numai schimbări în bine pentru soții Stegaru. După ce aceștia au venit la Acces Direct cu o poveste care la prima vedere părea destul de serioasă, dar care s-a dovedit că de fapt a fost doar o înscenare a Veronicăi, cei doi au devenit două persoanaje plăcute de cei de acasă, iar Vulpița și Viorel au petrecut mai multe luni la București.

Cu această ocazie viața li s-a schimbat radical, mai ales că au avut parte de noi experiențe, dar și de întâlniri cu oameni importanți din România. Aceștia au cunoscut-o și pe Liliana Moise, o interpretă de muzică populară cu care au lansat și două piese și cu care au devenit prieteni.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate