Cum au reuşit socrii Andrei Măruţă să afle secretele fiului lor chiar de la artistă: „Pe când eram la Târgu-Jiu, la socrii mei, am acceptat să…”

1.448

Andra Măruţă a dezvăluit motivul pentru care nu consumă băuturi alcoolice! Dezvăluirile pe care vedeta le-a făcut într-un interviu au legătură cu soţul ei, Cătălin Măruţă, dar şi cu părinţii acestuia.

Artista a mărturisit că a avut parte de un moment jenant, în familie, atunci când a mers în vizită la socrii. După ce a băut două pahare cu vin, a început să povestească anumite lucruri pe care părinţii lui Cătălin nu ar fi trebuit să le afle.

„Eram la Târgu-Jiu, la socrii mei şi stăteam la poveşti cu dânşii. Avem o relaţie extraordinară, mă iubesc foarte mult şi m-au primit în familia lor ca pe o fiică a lor. Ei bine, eu nu beau alcool, nu mă distrez mai mult dacă beau acest lucru. Cu apă plată mă distrez foarte bine. Pe când eram la Târgu-Jiu, la socrii mei, am acceptat să beau un pahar de vin, apoi al doilea, şi, ce crezi, m-am ameţit pentru prima dată în viaţă mea, aşa că socrii mei au auzit atunci din gura mea cele mai tari poveşti despre Măruţă. Am povestit tot ce trebuia şi ce nu trebuia. Aşa că a fost cu plâns şi cu râs în seara aia. Uşor-uşor însă, după o jumătate de oră, am şi adormit”, a povestit Andra.

Cum au reuşit socrii Andrei Măruţă să afle secretele fiului lor chiar de la artistă: „Pe când eram la Târgu-Jiu, la socrii mei, am acceptat să…”

Cum l-a cucerit Andra pe Cătălin Măruţă

Cătălin Măruță a dezvăluit cum a fost cucerit de Andra, chiar de la primele întâlniri. Pe atunci el prezenta la TVR 2 și chiar o invitase pe cântăreață în emisiune.

„Da, îmi amintesc, a fost la mare. Și mi-a plăcut enorm naturalețea ei, faptul că era firesc de frumoasă, de simpatică, de amuzantă. A fost dragoste… la primele vederi. Nu știu dacă m-am îndrăgostit când am făcut cunoștință, dar ne-am plăcut de la început unul pe celălalt”,a povestit Cătălin Măruță pentru perfecte.ro.

„E cea mai frumoasă declarație pe care ne-o facem zilnic. Are în ea ce e mai important pentru un om: sinceritate și dragoste. Suntem… normali. Râdem mult. Mai și plângem uneori. Avem visuri. Avem și unele frici. Și speranțe. Și planuri. Mâncăm (și) cartofi prăjiți. Ne preocupăm de binele copiilor noștri. Ne iubim mult”, a mai spus Cătălin Măruță.

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise